Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVJEROJATNO

Bizaran rasplet! Obranio penal u raspucavanju, sudac ga isključio

Irska Nizozemska
Foto: Screenshot
15.05.2018.
u 10:15

Iako su komentatori potez suca prozvali "kontroverznim", "skandaloznim" i "sramotnim", irski izbornik Colin O'Brien nije ga  kritizirao.

Nevjerojatna scena se dogodila tijekom utakmice Republike Irske i Nizozemske na Europskom prvenstvu igrača do 17 godina. Nizozemci su slavili u četvrtfinalu 5:4 u raspucavanju s bijele točke, tijekom kojega je irski golman - isključen, piše Goal.

Jimmy Corcoran je dobio drugi žuti karton jer je izašao s gol-crte tijekom penala Daishawna Redana kojeg je uspio obraniti. Corcoran je, prema češkom sucu Zbyneku Proskeu, prerano izašao sa svog gola, isključen je, a obranjeni penal se morao ponovno izvesti.

Na gol je tako stao  branič Oisin McEntee koji nije uspio obraniti ponovljeni penal, a na kraju su Nizozemci prošli u polufinale.

Iako su komentatori potez suca prozvali "kontroverznim", "skandaloznim" i "sramotnim", irski izbornik Colin O'Brien nije ga  kritizirao.

- Mislim da je rekao nešto o preranom izlasku s crte, i nizozemskog je golmana dva puta opomenuo - rekao je O'Brien RTE-u. 

Ali zato je sa sucima svoje mišljenje jasno podijelio izbornik seniorske reprezentacije Martin O'Neill koji je bio na tribinama St. George's Parka, on je nakon utakmice sišao na travnjak i prigovorio im.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije