Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Arena

Neatraktivnog suparnika gledalo čak oko 9500 gledatelja

Ivano Balić
Marko Lukunić/VLM
09.10.2009.
u 11:40

Hrvatska rukometna reprezentacija otvorila je Arenu Zagreb, Svjetsko rukometno prvenstvo rukometaša bilo je prvo veliko natjecanje, a rukometaši Croatia osiguranja Zagreba prvi su odigrali klupsku utakmicu u najvećoj gradskoj dvorani.

I premda je dvorana višenamjenska, u ljetopisima će neraskidivo ostati vezana uz rukomet.

Kada igraju rukometaši, Arena može primiti 15.200 gledatelja. Protiv Alingsasa, koji nije mamac, brojači su izbrojili 8300 posjetitelja, no u klubu procjenjuju da je dvoboj gledalo čak oko 9500 ljudi. Jer, počasni uzvanici, novinari, brojna televizijska ekipa... imaju zasebne ulaze bez brojača.

– Ozračje je bilo dobro, protiv Ciudad Reala 4. studenoga očekujemo punu dvoranu i još žešće navijanje – kaže glavni menadžer zagrebaša Zoran Gobac.

A da bude žešće, u klubu će se morati potruditi i naučiti navijače kako se ponaša rukometna publika. Kada bučno treba pružiti potporu svojoj momčadi, a kada gromoglasnim zvižducima napraviti pritisak na suparnike.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije