Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 189
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBORNIK ZAVAPIO
Povratak na članak

Ne znam što se dogodilo, moje igračice bile su preplašene

- Da bi napredovali mi jednostavno moramo češće igrati jake utakmice, češće se okupljati - ističe Šoštarić

Komentari 2

PA
pavel1001
06:21 22.03.2018.

nek probaju šah bolje

VL
Avatar Glina74
Glina74
10:07 22.03.2018.

sramota bili smo svjetska sila u zenskome rukometu za vreme Nada Vučković,Seke Rebernjak ,Ištvanovičke , Tot,Lončarić, Ileš bilo ih još puno a danas nas pobijeđuje Litva propadamo na svima frontovima od ekonomije ,građevinarstva do sporta i ostaloga samo se znamoaloga samo se znamo hvaliti ako netko postigne negdje nekakovi uspjeh pa odmah Hrvatskoga porijekla je a što je Hrvatska napravila za to ništa nema čak ni pasoš jer su pasoši rezervirani za lopove i gagnstere . Dođe mi da vičem iz svega glasa kako smo propali

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.