Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Ne uništava Ladić Dinamo, uništio ga 
je odavno Mamić

Sve Mamićeve presice su iste, od sebe radi žrtvu, a od drugih neprijatelje Hrvatske.

Komentari 106

OK
okolokere
10:36 14.09.2017.

Ovaj "herojski" tekstuljak novinara koji piše za novine koje u zemlji od 4 miljuna ljudi nije moguće prodati u više od 10.000 primjeraka (!) uključivo sve državne institucije samo je ilustracija medijske bijede gore od svega što danas živimo u Hrvatskoj. Pristati na javni linč i hajku, pristati na prijetnje smrću, sudjelovati u u ordinarnim lažima to se u Večernjem listu smatra doprinosom kulturi javne riječi. Stidite se g. Ledinski i ne zavaravajte da možete ostati ne pročitani i ne osramoćeni.

VL
VK
vječni krojf
09:48 14.09.2017.

Bravo Ledinski i Ti si se prikljucio Dasovicu,Flaku i ostalim neprijateljima Dinama i Mamica.U ovom clanku si iskoristio situaciju i obracunavas se sa Mamicem kojem u stvari nisi ni do koljena,Nije ti po volji sto se Mamic dotaknuo tebi voljenogg Hajduka,a kada Hajdukovi funkcionari pucaju po Mamicima i Dinamu onda se ne oglasavas.Ti bi volio vise nego bilo tko drugi da Mamici odu iz HR nogometa pa da onda vladaju nesposobnjakovici kao sto si ti i tvoja elita,U Rijeci npr,nista vam ne smeta,naravno tamo mesetare Italijani sa nekim ljudima koji dirigiraju iz Afrike.Srami se.

VL
JD
john.drum.501
09:33 14.09.2017.

Jao kako su ovi "štakori" jalni. Od kuda mu novci? Zašto ne pitate od kuda Ježiću novci i što je on radio u bivšem sistemu? Nešto kak Sindičić. A istina je da jedino Dinamo do danas nije imao prolema ii tko je drugi osvajao prvenstva? A što se tiče novca, to nije za vas jer nemate pojma kako je to radio. Za nekog igrača moraš posuditi novce i vračati kamatarima. Ali zanimljivo da nitko o Hajduku kojeg su opljačkali bivši igraći i kako je ostao bez love? Što bi tek radili da je Mamićeva uprava napravila "kakicu" sa Ladićem? Pa gdje je taj novac bio prije ove uprave koja je napravila ugovor?

VL
Avatar mlijeko
mlijeko
09:06 14.09.2017.

Gospon Karlo. Zamislite da Vama tako prijete sa tribina i sa ulice da vas treba ubiti. Kako biste Vi reagirali i kako bi o tome reagirali sve strukture društva. Na Mamića je doslovno otvoren lov i ti koji prijete odd vas ali i vaših kolega dobivaju hvalospjeve..Ma strašno...

VL
GU
Gustirna
10:37 14.09.2017.

Ma o cemu ovaj piskaralo prica...mamic kakav je da je ali dinamo je sa mamicem napravio ono sto jugofasisticka crvena mocvara moze samo sanjati....je li krao to bi trebalo prepustiti sudu u strasbourgu a ne udbaskom pravosuđu koje ga je preko svojih medija vec davno osudilo...nespojivo je da,na sudjenju za aferu "bankomat", dokazani kriminalci optuzuju navodnog kriminalca mamica...

VL
GU
Gustirna
10:47 14.09.2017.

Tvoj pajdas pavic je pokrao drzavu za miljardu kuna... a ne nekoliko miljuna za sto krimosi optuzuju mamica...i onda se udbaska pojava osudi a druga spasi ...tako da mu udba izmisli zakon o predstecajnoj nagodbi....i crveni dorh nikada nije ni pitao udbasa zasto je pokrao miljardu kuna...

VL
Avatar El Indio
El Indio
09:31 14.09.2017.

A kako to da nije dinamo unisten za vrjeme Mamica??? Vec sad kad vise nije predsjednik. Mamicu puna podrska

VL
MA
Magnificus
11:00 14.09.2017.

ovakvi kao ledinski doveli su svojim huškanjem do učestalih fizičkih napada na suce, mamića itd. ovakve novinare treba kazneno prijaviti za širenje mržnje!!!!!!!

VL
IV
ivan3
09:26 14.09.2017.

Koji sve petokolonasi se javljaju ,a i ovaj novinar je sigurno pomagac crtanja svastike na Poljudu skupa sa takozvanim torcidasima.

VL
DU
Deleted user
10:25 14.09.2017.

E Karlo, Karlo! Mamić je preživio više pokušaja atentata i sad si ti, jadniče, došao do zaključka da on sam od sebe radi žrtvu?

VL
ŽU
žuti
10:17 14.09.2017.

Karlek i svi ostali Karleki možete pljuvati po Mamiću sve dok imate sline, no nitko ne može pobiti činjenice koje Mamić stalno iznosi o Klubu u kojem on zadnjih 10. godina "vedri i oblači"! 300 milijuna eura uneseno u Državu samo prodajom igrača, 11 godina stalno u europskim natjecanjima, neprikosnoveno vladanje u domaćem prvenstvu, često i dvostrukamkruna, 75% igrača u svim reprezentativnim vrstama potječu iz Kluba, samo u stadion kojie je državno vlasništvo u uređenje utrošeno je preko 20 milijuna eura, nogometna škola prepoznata je ne samo u Europi nego i us vjetskim razmjerima kao proizvođač talenata! No, i Zdravko Mamić je "crven pod kožom", bogat je felerima i ljudskim omaškama kao i svaki drugi pojedinac, a kad se traži nekom "dlaka u jajetu", e tu smo špilmaheri! Stručnjaci smo primjetiti mrvu u tuđem oku, ali balvan u vlastitom ne osjetimo!

VL
KO
konzervativac
10:42 14.09.2017.

Jako je pogubno kada se novinar ili sličan profil pogubi po labirintima ostrašćene subjektivnosti i logike. U ovom kratkom tekstu novinar je pokazao i jedno i drugo.Tako tvrdi da Mamić mrzi Hajduk. Iako se radi o čovjeku koji gotovo paa i da nema sposobnosti kontrolirati svoju narav ja ga nikad nisam čuo njti pročitao Mamićev nastup u kojem mrzi Hajduk ili Split. Ali da valentni dio u i oko Hajduka mrzi Mamića to je eklatantno vidljivo na svakom koraku. Od govora i natpisa do fizičkog napada u svečanoj loži na Poljudu pa do toga da izvršioci fizičkih napada na Mamića postaju u Splitu heroji. Nisam gledao mamićevu presicu, jer me za razliku od komentiranog novinara, ne interesiraju njegovi pogledi na Zemlju i Svemir, ali sam na HTV vidio njegov komentar u slučaju presude Ladić. Komentar je više nego korektan i ne optužuje Ladića za ništa. Mamić će otići is Dinama kada Dinamo prestane zarađivati tvrdi novinar.Još jedna logička zavrzlama. Dinamo zarađuje, jer ga Mamić vodi. A da li pri tom omašćuje brkove odrediti će sud, poštovani nivinaru, a ne balkanski patuljci koji bi uveli zakon linča. Danas zbog sporta, sutra zbog politike, a preksutra, jer netko ima plave oči ili ljepši auto.

VL
MA
Marko1337
09:16 14.09.2017.

Mamić je detektirao najveće probleme našeg društva. Sve je to ruka komunjarske partije koja će uništiti i razderati mržnjom narod, ako joj se ne stane na kraj sa lustracijom.

VL
GE
genex
09:53 14.09.2017.

ovom ledinskom logika je jača stvar.pa ako su dinamu prije mamića cvale ruže, kako je uopće nastao taj dug prema ladiću, i ne samo ladiću već i hrpi drugih igrača. naročito mi je genijalno objašnjenje zašto vlašić može uzeti lovu od transfera a mamić i modrić ne mogu. pa druže ledinski , ako prihvatimo tvoju logiku onda je jasno da je optužnica protiv mamića čusta konstrukcija. u tom je slučaju maminjo u nekom sukobu interesa ali on nije političar i to ne može biti kaznena prijava. svakom malo boljem pravniku je jasno da će po ovoj prvoj optužnici mamić morati biti oslobođen, osim ako politika ne umiješa prste.ipak je zdravko postao politički problem.

VL
JD
john.drum.501
09:25 14.09.2017.

Što ovaj papak piše? Pa kakve veze je imao Mamić sa dugom prema Ladiću? Nije uopće spomenuo krivnju Ladića, već bivšu upravo, ako nisi oprao uši, onda što "mlataraš"?

VL
Avatar nathanael.opet
nathanael.opet
09:26 14.09.2017.

zagrebački klub tone otkad mu je vraćeno prokleto komunjarsko nametnuto ime... mi smo jedini primjer u svijetu gdje se vratilo!!! komunjarsko ime nekom klubu u demokratskoj zemlji... nitko nam nije kriv.

VL
Avatar petrolio
petrolio
15:05 14.09.2017.

zbog ovakvih "novinara" kao ledinski (flak, dasović) večernjak je izgubio masu kupaca novina i čitatelja... ako vam je to bio cilj, onda super

VL
DU
Deleted user
14:18 14.09.2017.

Prisilio sam se da pročitam cijeli tekst i ozbiljno sam zabrinut za autora, mislim da je krajnje vrijeme da se probaš liječiti. Možda se još nesto može učiniti.

VL
CA
CALL
13:08 14.09.2017.

Gosp. Ledinskog ne zanimaju razno razni Jezici. On je dio masinerije koja provodi 'selektivnu pravdu'......udri po Mamicu da odvratimo pozornost sa pravog lopovluka.

VL
Avatar El Indio
El Indio
09:41 14.09.2017.

Puna podrska Mamicu, a pljuvacima ostavljam stranicu i VL

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.