Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OŠTRE REAKCIJE

Ne smiruju se strasti uoči dvoboja u Maksimiru: 'Dinamo provocira i napada AEK'

Zagreb: Nogometaši Dinama odradili su trening na maksimirskom stadionu
Luka Stanzl/PIXSELL
15.08.2023.
u 17:37

Grčki portal SDNA smatra kako plavi provociraju Atenjane

I dalje je napeto uoči večerašnjeg dvoboja između Dinama i AEK-a u sklopu 3. pretkola Lige prvaka, glasnogovornik Dinama Marko Bošnir govorio je za N1 televiziju te istaknuo kako Grci nisu spremni surađivati te su odbili Dinamovu sućut zbog navijača koji je poginuo u atenskim neredima. 

- Dinamo s izjavama provocira i napada AEK - naslov je u članku portala SDNA koji prenosi njegove citirane izjave, a potom dodaje:

- I to u trentuku kada je AEK jasno rekao da normalno sudjeluju u svim razgovorima oko neometanog i sigurnog odvijanja utakmici, ali ne u PR aktivnostima zbog žalovanja za ubijenim navijačem - smatra grčki portal. 

VEZANI ČLANCI:

- Pozvali smo AEK i njihovu delegaciju na službeni ručak, oni su to odbili. Nažalost, AEK je odlučio napasti Dinamo, odbijaju ruku pomirenja i svaku vrstu suradnje. Službene stvari se odvijaju vezane za utakmicu, ali dalje od toga ne ide. U Ateni smo htjeli izraziti sućut, ali oni su to odbili - kazao je između ostaloga glasnogovornik Dinama, Marko Bošnir.

Ključne riječi

Komentara 10

OT
otrovnijezik
18:21 15.08.2023.

"Dinamo provocira i napada AEK" zašto lažete. To nije ni recipročan odgovor na stanje u Grčkoj kakav bi trebao biti.

CR
crocro
18:33 15.08.2023.

Što je tu uopće kriv Dinamo zbog ubijenog navijača. Ništa. Dinamo nije poslao nikakve navijače u Grčku, naprotiv, zabranio je odlazak navijačima. Ali neki nisu poslušali. Dinamo je izrazio sućut grcima, ali AEK odbija sućut, sve kontakte i zahtjeva da se Dinamo izbaci. Gdje je tu sportsko ponašanje od strane AEK-a, kada je toliko gnjevan na Dinamo koji nema u cijelom slučaju nikakvu krivnju. Ako klubv nema krivnju, pa ako i krivnja nečija postoji, onda je to individualno a ne kolektivno optužiti klub, odbijati prijateljstvo i suradnju te dizati tenzije i prijetnje na dramatični nivo. Time AEK samo pokazuje što Dinamo ima očekivati u Grčkoj na uzvratnoj utakmici. Grk je ubio grka, kako su objavili, a oni još bjesniji treže osvetu kao da je Hrvat ubio sto grka. U takvim okolnostima UEFA bi trebala hitno izbaciti AEK sa svih takmičenja minimalno na 5 godina. Zato što unatoč činjenicama uporno dodaju ulje na vatru kao da žele da se dvije države zarate zbog njihove ratobornosti. AEK zaslužuje oštu kaznu.

Avatar Moodleen
Moodleen
20:44 15.08.2023.

A jel ima razlog da se grkljane ne provocira? Pleme je to vrlo blisko sa ovima koji su razarali Hrvatsku, pa otputovali sa izvjesnim poljoprivrednim sredstvima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije