Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GAZZETTA

Grci: Uefa popustila pod pritiscima AEK-a iako se boji da će minuta šutnje biti žestoko izviždana

Zagreb: Nogometaši  AEK Atene odradili su trening
Luka Stanzl/PIXSELL
15.08.2023.
u 16:23

AEK će protiv Dinama nositi crne trake u znak počasti preminulom 29-godišnjem Michalisu za čije su ubojstvo osumnjičena tri Grka, Albanac i Hrvat.

Zagrebački Dinamo večeras od 20 sati na Maksimiru igra prvi susret 3. pretkola Lige prvaka protiv grčkog prvaka AEK-a. Ovaj dvoboj imao je mučnu pozadinu u vidu atenskih nereda nakon čega je jedan navijač izgubio život, ubojica još nije pronađen, ali nakon DNK analiza i taj slučaj će biti razriješen. 

AEK će protiv Dinama nositi crne trake u znak počasti preminulom 29-godišnjem Michalisu za čije su ubojstvo osumnjičena tri Grka, Albanac i Hrvat. Uz to su od Uefe zatražili i minutu šutnje uoči utakmice, ali europska nogometna federacija je smatrala kako bi moglo doći do problema jer su bojali od gromoglasnih zvižduka tribina u Maksimiru. 

VEZANI ČLANCI:

Ipak, Uefa je prema grčkoj Gazzetti, dopustila da se minuta šutnje održi u počast preminulom AEK-ovom navijaču Michalisu Katsourisu. Iako se Uefa boje reakcije zagrebačke publike, ubijeni Grk će dobiti svoju počast prije početka susreta. 

 

Komentara 13

OG
oggi
17:22 15.08.2023.

1) Osoba koja je izravno i otpočetka sudjelovala u sukobu kao jedan od članova kluba. 2) Osoba koja je pritom koristila oružje. 3) Osoba s prethodnim velikim dosjeom zločina. 4) Osoba za koju su mediji danima lagali da je "posve nevina poginula" od strane "zna se koga" kako bi pod krinkom njezine nevinosti rasistički demonizirali sve Hrvate osumnjičene za nedjela, kao i općenito sve Hrvate kao "nac...." (pristojan sam pa ne spominjem puni pojam). 5) Zbog smrti te osobe pravno su obespravljeni svi Hrvati ranjenici u sukobu jer grčko pravosuđe ni ne priznaje da su uopće ozlijeđeni nožem, a kamoli da istražuje počinitelje, a počinitelji su članovi istog kluba kao dotični poginuli. 6) Članovi istog kluba imaju čak i sutra priliku za osvetu i to prema 100-tinu obespravljenih i rasno utamničenih individua, a već su je i imali kada su ispred suda radili što su htjeli a da nitko od njih nije uhićen ni za incident pred sudom ni za raniju sačekušu koju su priredili BBB-ima. Dobar tek!

Avatar Salt-n-Pepa
Salt-n-Pepa
17:48 15.08.2023.

AEK je odbio Dinamovu sućut. Točno traže zvižduke na minuti šitnje. UEFA je pogriješila i nije trebala donijeti takvu odluku.

GR
Greben
17:01 15.08.2023.

Minutu sutnje odsutjeti s resoektom! RIP!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije