Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VOLE KUPOVATI

Ne brinite, plivamo u novcu, možda potrošimo milijardu funti

Guardiola
Foto: Reuters
1/5
30.04.2018.
u 21:30

- Treba nam nešto da malo prodrma momčad. Možda jedan, možda dva igrača, ali mislim da nam ne treba više od toga za iduću sezonu.

Manchester City uvjerljivo je osvojio naslov engleskog prvaka. U 35 kola imaju čak 30 pobjeda uz samo dva poraza, te čak 16 bodova prednosti ispred prvog pratitelja, gradskog rivala Uniteda.

No, u Ligi prvaka opet nisu u završnici, u četvrtfinalu ih je zaustavio Liverpool. To sigurno neće zadovoljiti čelnike kluba koji će i ovog ljeta Pepu Guardioli dati neograničen budžet za pojačanja.

- Ne brinite, mi plivamo u novcu. Potrošit ćemo puno, jako puno novca u idućoj sezoni.. Možda milijardu funti ili tako nešto... Ne brinite - u šali je rekao Pep pa dodao:

- Treba nam nešto da malo prodrma momčad. Možda jedan, možda dva igrača, ali mislim da nam ne treba više od toga za iduću sezonu.

Komentara 5

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
21:53 30.04.2018.

ovo je postalo prebolesno!

JO
josip
22:09 30.04.2018.

a gdje je financiski fair play? nema toga kada samozvani moralisti dobiju mito, onda zmire kao Balkanci

RI
rikavac
21:53 30.04.2018.

Potrosite pare na trenera jer Pep je procitan i njegova tika taka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije