Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AMERIČKI MEDIJI

NBA superzvijezda u središtu dva skandala. Istukao je maloljetnika, a onda izvadio pištolj?

NBA: Los Angeles Lakers at Memphis Grizzlies
Petre Thomas/REUTERS
02.03.2023.
u 09:16

Ja Morant navodno je premlatio 17-godišnjeg mladića pravdajući se da je prijetio njegovoj obitelji i napao ga

Jedan od najboljih NBA igrača trenutno se suočava s vrlo opasnim optužbama. Ja Morant (23), najbolji košarkaš i vođa momčadi Memphisa, ima problema sa zakonom. Kako prenose neki američki mediji, njegovo se ime spominje u dva policijska zapisnika – jednom zbog prijetnji sigurnosnim službama u trgovačkom centru i jednom zbog premlaćivanja maloljetnika (17)!

Kako piše Washington Post, Morant je u razmaku od samo četiri dana napravio dva velika skandala , od kojih je drugi neusporedivo teži. Podaci ljudi bliskih istrazi govore da tinejdžer tvrdi da se premlaćivanje dogodilo kada je Morant igrao košarku s prijateljima pokraj svoje raskošne vile. Nakon serije od 12 ili 13 udaraca, Ja Morant je izvukao pištolj koji mu je bio za pojasom , što je još jedan detalj koji bi ga mogao dovesti u probleme.

Morant je svoju odgovornost demantirao u razgovoru s policijom te je rekao da je dječaka udario nakon što ga je ovaj pogodio loptom. Mladić, pak, tvrdi da ga je Morant pogodio loptom u prsa pa da mu je uzvratio, a da je Morant nakon toga pobjesnio, cijelu situacija smirio je košarkašev otac. 

Zvijezda Memphisa je u svom očitovanju izjavila da je mladić rekao kako će nauditi njegovoj obitelji. Majka i navodno napadnuti maloljetnik odlučili su tužiti košarkaša, ali zbog nedostatka konkretnih dokaza optužnica nije podignuta. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije