Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GORDAN GIRIČEK

Bivšu hrvatsku zvijezdu ne viđamo u javnosti. Zbog gadnog razvoda izgubio je 100 tisuća dolara

MMA FNC 5:  Rafaele Stroppa - Matija Bosančić
Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
1/4
27.02.2023.
u 20:43

Rođeni Zagrepčanin nastupao je za vrlo ugledne klubove poput Phoenixa, Utaha, Orlanda i moskovskog CSKA te Cibone

Nekadašnja hrvatska NBA zvijezda Gordan Giriček povukao se iz javnosti i više ga nemamo priliku često vidjeti na javnim okupljanjima. Giriček je jedan od naših najuspješnijih košarkaša s dugogodišnjim stažom u NBA ligi gdje je vrlo uspješno nastupao za Orlando Magic i za Utah Jazz. Prije nekoliko mjeseci pojavio se u HRT-ovoj emisiji ‘5.com s Danielom’ gdje je govorio o karijeri, ali i otkrio da mu je jedini trenutni plan u životu uživati. 'Mislim da sam zaslužio' rekao je Gira. 

Međutim, slavni košarkaš prolazio je i kroz poprilično turbulentno razdoblje nakon braka s bivšom suprugom Natašom. Par se vjenčao 11. prosinca 2003. godine u Orlandu. U ožujku 2004. godine dobili su kćer Laru. Nataša i Gordan zajedno su živjeli do 3. kolovoza 2004. godine, a on je dva tjedna poslije podnio tužbu za razvod braka te je tvrdio da je Nataša ostavila njega i otišla s djetetom jer nije htio kupiti stan njezinoj majci, piše Sport life

Giriček je tada potpisao ugovor s Utahom u vrijednosti od 16 milijuna dolara. Nakon pravomoćne presude zagrebačkog Županijskog suda Nataša Gulan, kojoj je u parnici dosuđeno 102.500 dolara, u stvarnosti je dobila tek 130 tisuća kuna jer je izgubila parnicu o podjeli bračne imovine. Osim toga morala je platiti sudske troškove od gotovo 394.000 kuna. Sud je presudom zapravo prihvatio tužbu Gordana Giričeka prema kojoj njihova zajednička bračna stečevina iznosi 205.000 dolara te Nataši dodijelio polovicu tog iznosa.

Ključne riječi

Komentara 4

LI
liliZG
22:18 27.02.2023.

ja sam na strani giričeka

Avatar Bill Carson
Bill Carson
16:58 28.02.2023.

Gira, dobro si prošao. Da su sudili američki sudovi još bi joj plaćao alimentaciju doživotno. Sve u svemu odličan košarkaš, a i dobar mužjak koji se ne daje veslati. Zašto bi itko morao kupovati stanove obitelji i tazbinskog obitelji? A A koliko ga je zaista volila pokazala je to kada je zategnuo pipu.

Avatar Tombstone
Tombstone
02:02 28.02.2023.

Za Giru je $100k sica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije