Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIČAO U PODCASTU

NBA ikona otkrila da su maltretirali Giričeka: 'Vezali smo ga golog i ostavili 3 sata u ledenoj vodi'

Zagreb: Vrhunski sportaši posjetili Dan otvorenih vrata Kineziološkog fakulteta
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
1/5
19.11.2023.
u 18:35

Bivši hrvatski košarkaš u NBA je stigao kao 25 godišnjak iz moskovskog CSKA

Bivši hrvatski košarkaš Gordan Giriček imao je bogatu NBA karijeru igrajući za Memphis, Utah Jazz te Phoenix. U NBA ligi postoji nepisano pravilo da stariji igrači u momčadi daju razne zadatke rookiejima, igračima koji su u svojoj prvoj sezoni u ligi. Giriček također nije bio pošteđen te prakse.

GALERIJA Predstava o Draženu Petroviću u kazalištu Trešnja

Zagreb: Vrhunski sportaši posjetili Dan otvorenih vrata Kineziološkog fakulteta
1/12

- Sjećam se jednog MOKA, Gordana Giričeka. Igrao je sa mnom u Memphisu. Došao je ovdje, a većina takvih tipova sebe ne smatra rookiejima jer su već igrali profesionalno. Mislio sam si: 'Hmm, ne znam baš, ti si rookie.' Tako su mu Ike Austin i Grant Long u Memphisu govorili: 'Rook, sutra ujutro mi donesi krafne.' Dali bi ti tri ili četiri šanse. Idući dan nije bilo krafni - rekao je Williams pa otkrio kako je Giriček bio kažnjen:

VEZANI ČLANCI:

- Na kraju treninga bi nam postavili veliki kontejner za rublje, a mi bismo svoju odjeću poslije treninga ubacili unutra kako bi je čovjek koji brine o opremi mogao oprati. Oni su svu tu odjeću izbacili, a njemu su zavezali noge i ruke i golog ga ubacili u kontejner. Napunili su kontejner ledom i vodom, a zatim ga odgurali na centar terena u dvorani, stavili ga na logo grizlija i tako ga ostavili neka tri sata - izjavio je u podcastu Flagrant. 

Komentara 6

ZA
!zagreb!
20:51 19.11.2023.

Ne razumijem. To je lišavanje slobode čovjeka. Neki zatvor tu treba pasti. Naravno to rade gospoda inženjeri JO BRO.

Avatar raznosač_pice
raznosač_pice
03:23 20.11.2023.

Čega se pametan stidi, tim se budala diči!

Avatar barba_barba
barba_barba
14:30 20.11.2023.

Mladost provedena u getu, tu poslije ni milijuni nič ne mogu sriktati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije