Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZBOG PRIJETNJI NA FACEBOOKU

Navijaču u Srbiji 15 mjeseci zatvora

facebook
AFP
04.03.2010.
u 20:02

Nogometnog navijača koji je na društvenoj mreži Facebook prijetio smrću reporterki B92 Brankici Stanković Prvi osnovni sud u Beogradu osudio je na 15 mjeseci zatvora.

Spomenuta je novinarka autor dokumentarnog serijala u kojem se bavi nogometnim huliganima, odnosno ekstremnim navijačkim skupinama u Srbiji.

AP prenosi navod B92 koji tvrdi da je osuđeni navijač priznao svoju krivicu te da se ispričao novinarki. Još šest navijača policija je pritvorila zbog skandiranja prijetnji smrću Brankici Stanković na utakmici Europa lige u prosincu. Njih također čega suđenje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije