Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'OVO JE ZA OSUDU'

Navijači žestoko napali HNS, pogledajte komentare: 'Kakva država takav i savez'

Rijeka: Poznati na polufinalnom susretu Hrvatskog kupa HNK Rijeka - NK Osijek
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/8
01.06.2020.
u 08:27

"Ispričajte se svima koji su gledali ovu sprdačinu u vašoj režiji i svim navijačima, igračima i simpatizerima NK Osijeka", piše jedan navijač

Nogometaši Rijeke sinoć su na Rujevici nakon preokreta svladali Osijek s 3:2 i prošli u finale Hrvatskog nogometnog kupa.

No, puno se prašine diglo zbog suđenja Igora Pajača koji je Osječanima isključio Kleinheislera, a kasnije i svirao jedanaesterac za domaćine.

Trener Osijeka Ivica Kulešević dijeljenje pravde nazvao je "sramotom" i smatra da "to više nije slučajno". A brojni navijači žale se na suđenje na Facebook stranici Hrvatskog nogometnog saveza koji je čestitao Rijeci na prolasku u finale.

Evo nekih komentara.

"Na čemu čestitati Rijeci, čestitka treba biti upućena Pajaču on je pobijedio Osijek", piše jedan pratitelj.

"Hrvatski nogometni savez čestitke na čemu molim??? Na lopovluku koji vi dopuštate možda???"

"Da je pošteno suđenje, rekla bih da je bolji pobijedio! A nije i nije za čestitanje. Moralna riječka kaljuža na svakom koraku! Takav sudac nikada više ne bi smio ući na teren!"

"Ispričajte se svima koji su gledali ovu sprdačinu u vašoj režiji i svim navijačima, igračima i simpatizerima NK Osijeka."

"Čestitke HNS na izvrsno delegiranim sucima."

"HNS ovo nikako nije za čestitanje to je za osudu!"

"Kakva država takav i savez. Zbog vas sam prestao gledati nogomet."

"Trebali ste napisati pokradeni Osijek..."

S druge strane, neki navijači smatraju da ništa nije sporno.

"Čestitke glavnom sucu. Od početka do kraja top suđenje. Bez greške ni zamjerke. Osijek se prepao nakon 2:0. Sami su sebe dobili. Penal - čist. Drugi žuti čist", jedan je od komentara.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar SharonPO87
SharonPO87
14:11 02.06.2020.

w​​w︆︅︆︅︆︅​w︆︅︆︅︆︅​​​.​​k︆︅︆︅︆︅​​​i​​​s​​s​​​​t​​​​︆︅o︆︅︆︅​​k︆︅︆︅︆︅​​.​c​︆︅︆︅︆︅o​​m

VU
Vukovar u ♥️
09:13 01.06.2020.

Pokradeni Osijek sramota...

Avatar MarkoHR
MarkoHR
09:16 01.06.2020.

Mogu razumijeti da se radi o nogometu i niskim strastima.. Ali po čemu je to "problematičan" dosuđeni penal za Rijeku? Start obrambenog igrača sa ispruženom rukom i laktom prema napadaču koji ide na tu loptu , kontakt sa njegovom glavom ? Takvi startovi u 16-tercu trebali bi se tolerirarti?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije