Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OVO NIJE SLUČAJNO

Trener Osijeka bijesan na suce: Ovo je sramota! Kao da smo u bivšoj Jugoslaviji

Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/9
31.05.2020.
u 22:25

- Ovo je sramota da se gleda 2020. Razumio bih da se ovo događa u bivšoj Jugoslaviji kada nije bilo VAR-a, ali ovo je sramota. Suci znaju da sam korektan, ali ovo nije imalo smisla. Nismo mogli protiv ove pošasti.

Rijeka je na Rujevici s 3:2 svladala Osijek i prošla u finale Kupa. Trener gostiju Ivica Kulešević bio je jako ljutit na suca Igora Pajača koji je Kleinheisleru dao dva žuta kartona, a kasnije svirao jedanaesterac za Rijeku.

- Na prošloj utakmici ovdje nam nije sviran čist penal u 90. minuti. Mislio sam tada da je slučajno, ali ovo više nije slučajno. Žao mi je da su ljudi u Hrvatskoj koji vole nogomet morali ovo vidjeti nakon svih muka koje su nas u proteklo vrijeme zatekle - rekao je Kulešević za HRT te dodao:

- Ovo je sramota da se gleda 2020. Razumio bih da se ovo događa u bivšoj Jugoslaviji kada nije bilo VAR-a, ali ovo je sramota. Suci znaju da sam korektan, ali ovo nije imalo smisla. Nismo mogli protiv ove pošasti.

Trener Rijeke Simon Rožman bio je puno mirniji.

- Vidi se da to još nije top razina kakvu bismo željeli. Nije sve bilo dobro, ali danas ćemo se veseliti, a sutra razmišljati o tome - rekao je Rožman te dodao:

- Sjećam se jedne utakmice u Osijeku kada smo vodili 2:0 pa izgubili. Kažu da nam ti se sve vrati, a nama se danas vratilo.

Rijeka u finalu ide na Lokomotivu. Susret je na rasporedu 1. kolovoza u Šibeniku.

- Teško je još govoriti, ali ovo je natjecanje u kojem se broji samo osvajanje. Sada se okrećemo prvenstvu, prve utakmice će biti jako nepredvidljive.

Ključne riječi

Komentara 7

LI
lighthouse
23:08 31.05.2020.

Nisam gledao HNL utakmicu jedno godinu dana, a možda i dvije, a prije sam bio redovit gost tribina. I poslije ovoga i ovakvih stvari se pitate gdje su gledatelji. Gospodo, bez poštenja i odgovornosti nema boljitka, đaba novi stadioni i sve ostalo....

ST
stefj
01:57 01.06.2020.

Dobro da je televizija prenosila, ovo je bila rijetko viđeno kupljena utakmica. Sudac samo što nije zaigrao za Rijeku i sudjelovao u nekoj akciji... Ako ovo suđenje dobije pozitivnu ocjenu onda znamo da sudačka organizacija režira tko će osvojiti kup...

MA
Marsijanac
05:19 01.06.2020.

Ovo je bila ocigledna kradja; sramota za hrvatski nogomet. Fuj!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije