Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Njemačka

Navijači napali Werderov autobus nakon poraza u Kupu

werder navijači
VL
01.08.2011.
u 15:25

Bijesni navijači zaustavili su autobus s nogometašima i zasuli ga limenkama piva, prenosi Bild.

– Dosta nam je! – vikali su ljutiti navijači Werdera na igrače u autobusu nakon što je njihov klub u prvome kolu njemačkoga Kupa izgubio od trećeligaša Heidenheima.

Bijesni navijači zaustavili su autobus s nogometašima i zasuli ga limenkama piva, prenosi Bild. Razjarenu masu smirivalo je tridesetak policajaca.

– Iznenadili su nas, ali mogu razumjeti njihovu ljutnju. Mnogi su od njih daleko putovali da bi olako prihvatili ovaj poraz. Sve što možemo učiniti jest ispričati se – rekao je nogometaš Clemens Fritz.

Navijači su se željeli obračunati s direktorom kluba Klausom Allofsom, nekadašnjim igračem Werdera, no on nije želio izaći pred njih jer ih je većina bila alkoholizirana.

– Protesti su razumljivi, ali treba se riješiti cijela situacija zajedno s navijačima – komentirao je trener Thomas Schaaf.

Werder je šest puta osvajao DFB-Pokal, a prošle sezone umalo je ispao u niži rang, čime je izgubio povjerenje navijača.

Ispadanjem iz Kupa zakomplicirao si je i financijsku situaciju. Trener Werdera Schaaf obećao je da se ovakva igra više neće ponoviti te da će njegovi nogometaši, kojima je sada ostala samo Bundesliga, još napornije raditi kako bi se iskupili navijačima za poraz.

Komentara 1

DH
dalibor.hren
15:38 01.08.2011.

Da se to dogodi kod nas, UEFA bi odmah ophizdila 100 000 € kazne i nekoliko zabrana...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije