Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOKLE OVO IDE?

Navijači Hajduka prijete odmazdom!? Lokomotivinom strijelcu šalju odvratne poruke: 'Naći ćemo te u Zagrebu'

Split: Hajduk i Lokomotiva sastali se u 27. kolu Prve HNL
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/9
16.03.2024.
u 20:03

Ono što mu pišu po profilima društvenih mreža zaista nije za prenošenje u javnom prostoru. Ovaj tekst objavljujemo kako bismo skrenuli pozornost na probleme pred kojima se ne smiju zatvarati oči

Dva je puta Lokomotivin vezni igrač Robert Mudražija zabio ove subote Hajduku na Poljudu. Prvo u 26., a potom i u 60. minuti utakmice. Njegovim je golovima, ali i prije svega momčadski sjajnom predstavom zagrebačka ekipa stigla do pobjede u Splitu kojom se probila na 4. mjesto ljestvice, a Hajduk ostavila na drugom, četiri boda iza vodeće Rijeke.

Navijači Hajduka, kako oni na tribinama poljudskog stadiona, tako i oni na društvenim mrežama, ne mogu se pomiriti s današnjim porazom. Još na terenu, nakon što je Mudražija zabio za 0:1 došlo je umalo i do fizičkog obračuna kad je Marko Livaja gurnuo Mudražiju jer mu je, valjda, zasmetao način na koji ovaj slavi pogodak.

A samo jednim bezazlenim otvaranjem profila Roberta Mudražije na društvenim mrežama moglo se naletjeti na svašta. Gotovo da nema posta ili objave u zadnje vrijeme, a da ispod nje nema nekog komentara Hajdukovog navijača. Nije, zaista nije za javni prostor ono što tamo piše. Makar je i ono javno, jer (barem zasad) to svatko može vidjeti. Na Instagramu mu prijete navijači Hajduka, i to na način kojeg baš nikako ne bismo prenijeli.

Prijeti mu se, a to je posebno ozbiljna situacija i fizičkim nasiljem. Neki su tako napisali da postoji i Torcida Zagreb, te da će ga naći... Ma, bolesno. Zaista, odvratno.

Ključne riječi

Komentara 4

ST
stomaklija
20:24 16.03.2024.

Splitski dileri imaju užasno nekvalitetnu robu tako da se ne treba čudit.

PE
Pepe1957
20:10 16.03.2024.

Da li će i u ovom slučaju kao u slučaju AP institucije po hitnom postupku pronaći i kazniti krivce

Avatar HR-Nevini-Vitez
HR-Nevini-Vitez
22:13 16.03.2024.

Lijep balkanski derbi u kojemu je Lokomotiva dokazala da je bolja i brža od Dalmatinske barke.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije