Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na putu u Sofiju

Navijači Hajduka divljali na benzinskoj postaji kod Beograda

Torcida
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/5
02.08.2018.
u 13:16

Srbijanski mediji objavili su fotografije s benzinske postaje, a tabloid Kurir navodi da su navijači "ispisali ustaške grafite usred Srbije

Skupina od tridesetak navijača Torcide, na putu iz Splita prema Sofiji gdje Hajduk igra protiv Slavije, divljala je na benzinskoj postaji kod Beograda, pišu beogradski mediji, a incident je potvrdila i policija.

U koloni od 30 automobila i kombija, navijači su u noći na četvrtak izazvali kaos na crpki 'Mola' na autocesti kod Vrčina, piše list Kurir.

Torcida
1/9

Torcidaši su iscrtali grafite i ukrali veću količinu pića.

Srbijanski mediji objavili su fotografije s benzinske postaje, a tabloid Kurir navodi da su navijači "ispisali ustaške grafite usred Srbije".  

U srbijanskoj policiji potvrdili su da su navijači Hajduka iz Splita uzeli veću količinu pića koju nisu platili i da traje identificiranje počinitelja.

>> Pogledajte Lovrenovu urnebesnu ljetnu potragu za Vrsaljkom

Ključne riječi

Komentara 83

DO
domxerex
13:51 02.08.2018.

Šta pizde, koje ustaše? To su njihovi orjunaši i drogeraši kao i oni od prošle godine. Treba pola torcide (onu splitsku orjunašku) protjerati u srbiju pa neka budu u svojoj otadžbini i neka se obračunavaju i razračunavaju kako "znaju i umeju" bez da nas petljaju. To su njihovi. Koji normalan splićanin ljeti u sezoni ide u Geograd bez da hajduk tamo igra? Nema ih, normalni dalmatinci i splićani rade jer je sezona a orjunaški jebivjetri i vucibatine idu širiti bratstvo i jedinstvo. Bar da hoće dobiti batine.

DH
dalibor.hren
13:29 02.08.2018.

Jesu li ih uhitili? Možda su to plaćenici, Grobari i Delije, a možda su stvarno naši divvljaci!? Odmah 10 godina pržuna!

SV
svoxy
14:47 02.08.2018.

A da su glupi jesu, ...ovako su se preporucili domacim huliganima da ih docekaju posle Bugarske, nesto mi se javlja da ce ih sacekati ..leb i sol

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije