Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLITIČKA PITANJA

Navijači AEK-a poslali poruku podrške Kosovu. Srpski mediji: 'Zarili ste nam nož u srce!'

Atena: Navijači AEK-a transparentom odali počast ubijenom navijaču
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/3
06.10.2023.
u 11:22

"Braćo, ovo od vas nismo očekivali! Parola koja je šokirala sve u Srbiji", stoji u naslovu Kurira. U tekstu navode kako razlozi iza promjene mišljenja nisu poznati

Navijači grčkoga prvaka AEK-a prije nekoliko su godina podigli transparent na kojem je stajao natpis "F*ck Albania". Međutim, unutar toga vremena očigledno su barem dijelom promijenili svoja stajališta .

Na utakmici grčkoga prvaka i Ajaxa u grupnoj fazi lige prvaka (konačan rezultat je bio 1:1), grčki navijači su na transparentu podigli poruku podrške Kosovu i Albaniji. Srpski mediji, koji ih nazivaju "braćom", ostali su u šoku.

GALERIJA Katastrofalni Dinamo doživio tešku sramotu, na Kosovu poražen od nogometnih anonimaca

Atena: Navijači AEK-a transparentom odali počast ubijenom navijaču
1/5

"Izdaja! Grčki navijači zarili nož u srce Srbima: Braćo, ovo od vas nismo očekivali! Parola koja je šokirala sve u Srbiji", stoji u naslovu Kurira. U tekstu navode kako razlozi iza promjene mišljenja nisu poznati. Možda navijači AEK-a jednostavno nastoje biti nepristrani kada je riječ o političkim pitanjima...

VEZANI ČLANCI:

Na utakmici je pogodak AEK-u donio Domagoj Vida u 75. minuti i tako osigurao bod za svoju momčad. Za Ajax je cijelu utakmicu odigrao Josip Šutalo, a Jakov Medić i Borna Sosa su ostali na klupi.

VIDEO Disciplinski sudac žestoko kaznio Hajduk zbog derbija i zaprijetio praznim tribinama

Ključne riječi

Komentara 1

DE
Dex
13:57 06.10.2023.

odavno je grke trebalo izbaciti iz svih sportova na bar 10 godina iz Europe i svijeta pa bek si rješavaju problem ubijanja noževima unutar Grčke

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije