Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POVIJESNA POBJEDA

VIDEO Euforija kosovskih navijača. Pogledajte slavlje nakon posljednjeg zvižduka

Priština: FC Ballkani i GNK Dinamo u utakmici 2. kola UEFA Konferencijske lige
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/4
05.10.2023.
u 23:07

Istovremeno, Dinamov trener Sergej Jakirović je na konferenciji za medije objašnjavao što se dogodilo. Kako je Dinamo izgubio od kluba koji je gotovo nogometni anonimac, a otvorio je i mogućnost odlaska s pozicije trenera plavih

Dinamu su golovi Almira Kryeziua iz 44. minute i Walida Hamidija iz 83. minute donijeli težak poraz, sramotu i brojna teška pitanja i probleme. S druge strane, u kosovskom prvaku Ballkaniju vlada izrazita sreća i zadovoljstvo. Jedna je to od najvećih pobjeda kluba u njihovoj povijesti.

Na društvenim su mrežama objavili snimku slavlja igrača nakon utakmice drugoga kola grupne faze Konferencijske lige. Igrači i navijači dijelili su radost, euforiju te zajedno skakali i pjevali. Snimku slavlja na stadionu možete pogledati OVDJE.

GALERIJA Katastrofalni Dinamo doživio tešku sramotu, na Kosovu poražen od nogometnih anonimaca

Priština: FC Ballkani i GNK Dinamo u utakmici 2. kola UEFA Konferencijske lige
1/5

Istovremeno, Dinamov trener Sergej Jakirović je na konferenciji za medije objašnjavao što se dogodilo. Kako je Dinamo izgubio od kluba koji je gotovo nogometni anonimac, a otvorio je i mogućnost preispitivanja odluke o nastavku njegovog angažmana na klupi hrvatskog prvaka.

VEZANI ČLANCI:

Trenutno Dinamo, zajedno s Ballkanijem, drugi u skupini C s tri boda. Osvojili su ih u prvome kolu kada su na Maksimiru pobijedili Astanu s 5:1. Viktoria Plzen je prva na ljestvici sa šest bodova. Astana je posljednja bez bodova

VIDEO Disciplinski sudac žestoko kaznio Hajduk zbog derbija i zaprijetio praznim tribinama

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije