Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA STADIONU U RIGI

Navijač utrčao na teren, a Dalić ga je pokušao spasiti! Specijalci stali pred tribinu

Riga: Navijač Hrvatske utrčao je na teren na susretu između Latvije i Hrvatske
Foto: Ansis Ventins/PIXSELL
1/51
18.11.2023.
u 20:55

"Ovaj čovjek je ušao u teren pa su zaštitari bili prema njemu grubi. Pokušali smo ga nekako izvući iz te situacije", rekao je Zlatko Dalić nakon utakmice

Hrvatska je u Rigi svladala Latviju rezultatom 0:2. Strijelci u ovoj važnoj pobjedi bili su Lovro Majer i Andrej Kramarić. Vatreni su tom pobjedom zasjeli na drugo mjesto skupine, s dva boda ispred trećeplasiranog Walesa. U utorak (21. studenog) čeka ih utakmica protiv zadnjeplasirane Armenije, dok momčad s Otoka igra protiv Turske. Tako Hrvatska ima izvrsnu priliku za izravan plasman na Euro 2024. godine.

Osim sigurne i dominantne igre hrvatske reprezentacije u latvijskom glavnom gradu zabilježeno je i nekoliko "osebujnih" situacija. Na susret je stiglo oko tisuću hrvatskih navijača. Jedan je uletio na teren s hrvatskom zastavom. Zašitari su ga brzo zaustavili.

VEZANI ČLANCI:

"Svaka čast tim dečkima koji su došli ovdje u Rigu na ovo hladno vrijeme. Ne znam koliko ih je bilo, negdje dvije tisuće. To je ono što mi trebamo. Ovaj čovjek je ušao u teren pa su zaštitari bili prema njemu grubi. Pokušali smo ga nekako izvući iz te situacije", rekao je Zlatko Dalić nakon utakmice.

GALERIJA 'Vatreni' dominantno došli do važne pobjede (2:0) i na korak do Eura! Debi Baturine i Pašalića

Riga: Navijač Hrvatske utrčao je na teren na susretu između Latvije i Hrvatske
1/48

Također, hrvatski navijači su na teren bacili dvije kante za smeće. Zbog toga su ispred njihove tribine stali specijalci. Stadion u Rigi ima mjesta za 8000 gledatelja, a neka su sjedišta sasvim blizu samoga terena.

VIDEO Preko 1000 hrvatskih navijača stiglo je u hladnu Rigu: 'Volim te Hrvatsko'

Komentara 7

Avatar barba_barba
barba_barba
21:11 18.11.2023.

Koji to „navijači“ u Latviji bacaju kante za smeče na teren? Smeće u kantu za smeće.

AN
Antonio1952
22:01 18.11.2023.

Odakle toliko ludjaka, boze sacuvaj.

GR
Greben
22:01 18.11.2023.

Identificirati te navijace i zabraniti im pristup gledalistu na kojem reprezentacija igra minimum naredne dvije godine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije