Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija u Venezueli

Navijač ubio suca na futsal utakmici s tri hica iz pištolja

svijeća
arhiva
08.11.2011.
u 14:51

Tragedija se dogodila na utakmici venezuelske futsal lige u gradiću San Rafael Cordero.

U Venezueli se na jednoj utakmici futsal lige dogodila nezapamćena tragedija. Glavnog suca utakmice tamošnje futsal lige Timoleon Castillo (42) ubio je nepoznati napadač s tri hica iz pištolja. Izvještaji iz te južnoameričke zemlje navode da se ubojstvo dogodilo dok je jedna momčad slavila pogodak, a sudac je odbio zamjenu igrača!

Napadač se, navodno, sjurio s tribina, ispalio tri metka u Castilla i pobjegao za vrijeme sveopće panike u dvorani. Sudac je prebačen u Opću bolnicu u Taribi, no liječnici su samo mogli potvrditi da je mrtav.

Napadač još nije identificiran.

Komentara 3

OB
-obrisani-
15:04 08.11.2011.

Navijac ,idiot ? !... Koji navijac nosi sa sobom vatreno oruzje na bilo koju utakmicu...

JA
JackRussell
15:41 08.11.2011.

Sad će to iskoristiti Chavez i krivom proglasiti CIA i Amerikance.

mučki_đubrivoje
19:54 08.11.2011.

kriv je Sanader!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije