Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oko stadiona

Naši bezuspješno pokušavali kupiti ulaznice, policija dobro pripremljena

Hrvatska nogometna reprezentacija
Foto: Reuters/PIXSELL
14.10.2015.
u 09:59

Nije bilo drona, nenadane bakljade ili nečeg sličnog. Očito je sav arsenal ispucan u medijskom bombardiranju i noćnoj tučnjavi sa srpskim zaštitarima

Svi su čekali što će napraviti naši navijači kojih je bilo i oko stadiona, koji su bezuspješno pokušavali kupiti ulaznice. Malteška policija ipak se dobro pripremila, jake snage specijalaca pa policija na konjima, patrolirale su oko stadiona.

Jedini koji su ušli na tribine Ta'Qalija bili su gosti Hrvatskog nogometnog saveza poput proslavljenog vaterpolista Dubravka Šimenca. Većina iz delegacije Hrvatskog nogometnog saveza bila je u svečanoj loži.

Nije bilo drona, nenadane bakljade ili nečeg sličnog. Očito je sav arsenal ispucan u medijskom bombardiranju i noćnoj tučnjavi sa srpskim zaštitarima.

>>Mi smo junaci danas, presretan sam što će se u Francuskoj čuti naša himna!

>>Novi okršaj Hrvata i Srba na Malti, trojica ozlijeđena, jedan opečen bakljom!

Ključne riječi

Komentara 20

ZO
zoom
10:06 14.10.2015.

maršiću dobro pišeš da su "vaši" pokušavali kupiti ulaznice oko stadiona jer "naši" nisu jer je 95% normalnih navijača ostalo je doma na zahtjev HNS-a! a što su ti "vaši" htjeli napraviti to smo jučer jako dobro vidjeli iz snimkii tučnjava, nakupljanja kamenja, transparenata punih mržnje i prijetnji nasiljem! to nisu "naši", ali sad bar znamo da ih ti vidiš kao "vaše"!

Avatar petrolio
petrolio
10:07 14.10.2015.

ti na malti nisu bili "naši" nego "tvoji" maršiću

DI
dinamojavolim1
10:06 14.10.2015.

"nasi"???od kad su to nasi koji nas zele izbacit iz kvalifikacija?? pocnite ih vise nazivat huliganima jer to i jesu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije