Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAVILA SE IZ BOLNICE
Povratak na članak

Napustila je Hrvatsku i promijenila državljanstvo pa prolazila kalvariju. Sada je operirala tumor

Kim Clijsters, Sloane Stephens, Caroline Garcia i Sara Errani samo su neke od poznatih igračica koje su joj javno poželjele što brži oporavak.

Komentari 8

MA
MarkoFind
09:44 09.02.2024.

Iz Hrvatske odlaze mladi, pametni ljudi, ili ovako lijepe i nadarene djevojke, a nama iz Australije dolaze nesposobni uhljebi da nam prodaju maglu .. ..baš nemamo sreće..

VL
Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
05:31 10.02.2024.

Ako je Ajla Tomljanović "Hrvatska tenisačica koja nastupa pod zastavom Australije", to isto znači da je Aleksandar Zverev ruski tenisač koji nastupa pod zastavom Njemačke?

VL
ID
Ivo_didin
19:04 08.02.2024.

Sretno! Vrati se kući, s kojim god državljanstvom!

VL
PO
Poganec
19:08 08.02.2024.

O cemu je uopce problem?

VL
Avatar scubacro
scubacro
18:07 08.02.2024.

jbg. desava se to. Meni osobno zao jer sam u istoj situaciji, ali nisam poznat medijima. kako uskladiti zaljenje. treba li neki koncert ili prikuplanje novca za nesto slicno,...za koga...nek se javi netko s prijedlogom...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.