Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAVILA SE IZ BOLNICE

Napustila je Hrvatsku i promijenila državljanstvo pa prolazila kalvariju. Sada je operirala tumor

Instagram screenshot
08.02.2024.
u 15:39

Kim Clijsters, Sloane Stephens, Caroline Garcia i Sara Errani samo su neke od poznatih igračica koje su joj javno poželjele što brži oporavak.

Hrvatska tenisačica koja nastupa pod zastavom Australije Ajla Tomljanović, izbivat će jedno vrijeme s terena zbog operacije benignog tumora na maternici. Ajla se putem Instagrama javila iz bolničkog kreveta iz Sjedinjenih Američkih Država i potvrdila da je bila podvrgnuta zahvatu uklanjanja mioma te da nekoliko tjedana neće moći igrati.

GALERIJA Godišnjica je smrti Miroslava Blaževića

1/18

- Pozdrav svima, nažalost neću se natjecati nekoliko tjedana. Jako sam se veselila sljedećim natjecanjima na tvrdoj podlozi. Morala sam ukloniti neke miome maternice i gledat ću teniske mečeve od kuće dok se liječim. Bit ću uskoro natrag - napisala je Tomljanović.

Kim Clijsters, Sloane Stephens, Caroline Garcia i Sara Errani samo su neke od poznatih igračica koje su joj javno poželjele što brži oporavak.  AjlA je prošle godine prolazi kroz jako teško razdoblje. Ozljeda koljena izbacila ju je s terena pa praktički nije nastupala. Odigrala je svega tri meča - prošla jedno kolo na US Openu i ispala u prvom kolu u Meksiku. To se vidjelo i na njenom renkingu budući da je trenutačno tek 593. tenisačica na WTA ljestvici.

VEZANI ČLANCI:

Tomljanović je svojedobno bila 32. tenisačica svijeta i igrala u polufinalu Wimbledona i US Opena. U karijeri je samo od nagrada na turnirima zaradila gotovo šest milijuna dolara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ajla Tomljanovic (@ajlatom)

Komentara 8

MA
MarkoFind
09:44 09.02.2024.

Iz Hrvatske odlaze mladi, pametni ljudi, ili ovako lijepe i nadarene djevojke, a nama iz Australije dolaze nesposobni uhljebi da nam prodaju maglu .. ..baš nemamo sreće..

Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
05:31 10.02.2024.

Ako je Ajla Tomljanović "Hrvatska tenisačica koja nastupa pod zastavom Australije", to isto znači da je Aleksandar Zverev ruski tenisač koji nastupa pod zastavom Njemačke?

ID
Ivo_didin
19:04 08.02.2024.

Sretno! Vrati se kući, s kojim god državljanstvom!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije