Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ITALIJA

Napoli izgubio Ligu prvaka porazom u Bologni

'SSC Napoli\'s forward Edinson Cavani  celebrates after scoring during the return football match of the semi finals of the Cup of Italy between SSC Napoli and AC Siena in San Paolo Stadium on March 21
'CARLO HERMANN'
06.05.2012.
u 18:16

Palermo je vodio 2:0, a onda je Chievo preokrenuo na 4:2, no Budanova momčad uspjela je izjednačiti

Dramatično je bilo u pretposljednjem kolu talijanskog prvenstva. Pogotovu u borbi za treće mjesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka. Dosad je tu poziciju držao Napoli, koji je i idilično igrao. A onda je, čini se, sve prosuo kod Bologne koja je igrala samo za svoj gušt.

Odavno je, naime, odbacila brige oko ostanka. Napoli je izgubio, a njegovi konkurenti, Udinese i Lazio, slavili, pa su Napolitanci sad u gotovo nemogućoj situaciji. Teško će Udinese i Lazio u zadnjem kolu propustiti priliku i odlazak u kvalifikacije za Ligu prvaka. Luda utakmica igrala se u Palermu. Igor Budan bio je u udarnoj postavi, odigrao je 59. minute.

Palermo je s dva pogotka Fabrizia Miccolija vodio 2:0, no onda su gosti iz Chieva preokrenuli i poveli 4:2, no Miccoli je zabio svoj treći pogodak, a onda je Silvestre minutu prije kraja donio bod Palermu u 4:4 golijadi.

Rezultati 37. kola: Siena – Parma 0:2, Bologna – Napoli 2:0, Atalanta – Lazio 0:2, Palermo – Chievo 4:4, Novara – Cesena 3:0, Udinese – Genoa 2:0. Poredak: Juventus 78 (-1), Milan 77 (-1), Udinese 61, Lazio 59, Napoli 58, Inter 55 (-1)...

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije