Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zlatko Kranjčar

'Napast ću 2. mjesto, a pomoći će mi i sin Niko'

'Coaches of group G (from L) Wales John Toshack, Montenegro Zlatko Kranjcar (holding an official Euro 2012 ball), England Fabio Capello, Bulgaria Stanimir Stoilov and Swizerland Ottmar Hitzfel stand o
'JANEK SKARZYNSKI'
07.02.2010.
u 19:20

Engleska, Švicarska i Bugarska su, čini se, prevelike prepreke za Crnu Goru, ali naš izbornik računa na veliki motiv.

Zlatko Kranjčar bio je elegantan kao i uvijek. I susretljiviji nego ikad.

– Nisam imao sreće, ali sretan sam što ću voditi Crnu Goru u tim jakim kvalifikacijama za Euro 2012. godine – rekao je bivši hrvatski izbornik Zlatko Kranjčar.

Ipak mu se nije ispunio san da se osveti Markoviću.

Nisam želio Hrvatsku

– Ma nisam ja baš navijao za to da igram s Hrvatskom. Iako bi mi to bio izazov i pogled na mogućnosti Crne Gore kao reprezentacije. S druge strane, bilo bi to zanimljivo medijima, ali za moju obitelj nekako stresno.

Div u skupini je Engleska. Nije moglo (osim Španjolske) biti teže.

– Što o njoj reći, bit će to veliki spektakl u Podgorici. A i sin Niko bit će mi dobar asistent kada su u pitanju Englezi.

Izdvojimo li Capella i društvo, Kranjčar kaže da se nikoga ne boji.

– Crna Gora je tek drugi put u kvalifikacijama, nitko je još ne poznaje dovoljno. Svi znamo da ima klasnih igrača. Predsjednik saveza Dejan Savićević je u velikom zanosu, ima entuzijazma. U prijateljskoj utakmici Crna Gora nadjačala je Wales. A utakmica s Bugarima u Podgorici (2:2) daje mi pravo da mislim kako se ta reprezentacija može nositi sa svim drugim momčadima.

Dakle, niste bez izgleda?

Nemoguća misija

– Napast ću drugo mjesto. Jer sve drugo nema smisla, sportaš sam, želim se boriti i pobjeđivati. Želim na taj način motivirati igrače, uvjeriti ih da nema nepobjedivih momčadi.

Treba podsjetiti da je Bugarska u prošlim kvalifikacijama u Sofiji s 4:1 nadjačala Crnu Goru. Cicu čeka težak posao, u ovom trenutku čini se i gotovo nemoguć.

No, iako je Savićević najvažniji čovjek, iako se na putu u Varšavu vozi u biznis-klasi, a Kranjčar samo u ekonomskoj, nekadašnji hrvatski izbornik imat će puno važniju ulogu. Često je znao posrtati kada je bilo važno, je li sada došlo vrijeme da potvrdi riječi Roberta Prosinečkog koji tvrdi da je Cico Kranjčar odličan trener.

Komentara 2

DA
darmar
22:15 07.02.2010.

Moze li mi netko napisat sto je novinar Flak napravio u nogometu u svome zivotu, osim sto nas sve maltretira svojim kvazi nogometnim znanjem kao novinar. Ima li on barem neku nogometnu skolu zavrsenu? I uopce otkud njemu pravo da napada nogometnu legendu Cicu Kranjcara koji je bio velikan i kao igrac ali i kao trener.

LU
luena
23:28 07.02.2010.

Cico,Cico hahahahaaa ....opet pod cugom.? hahahaaa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije