Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HIT BUNDESLIGE

Napadač Stuttgarta pred velikim transferom: Žele ga Milan, United i Tottenham

DFB Cup - Round of 16 - VfB Stuttgart v Borussia Dortmund
Foto: Angelika Warmuth/REUTERS
1/3
28.12.2023.
u 16:00

Stuttgartov napadač Serhou Guirassy (27) rođen je u francuskom Arlesu, igrao je sve mlađe francuske reprezentacije, no 2022. godine je prihvatio poziv iz Gvineje, domovine njegovih roditelja

Gvinejski napadač Serhou Guirassy (27) spreman je u siječanjskom prijelaznom roku napustiti Stuttgart, a najveći interes za njegove usluge pokazali su Milan, Manchester United i Tottenham. Prema pisanju talijanskih i njemačkih novina, 27-godišnji napadač je na izlaznim vratima Stuttgarta.

Premda ga ugovor veže do lipnja 2026. godine, odštetna klauzula od 17 milijuna eura čini ga jednim od najtraženijih napadača u zimskom prijelaznom roku. Guirassy je ove sezone zabio 17 golova u 14 nastupa i trenutačno je drugi strijelac Bundeslige iza engleskog reprezentativca Harryja Kanea koji je u dresu Bayerna zabio četiri gola više.

VEZANI ČLANCI:

Stuttgartov napadač je rođen u francuskom Arlesu, igrao je sve mlađe francuske reprezentacije, no 2022. godine je prihvatio poziv iz Gvineje, domovine njegovih roditelja. Gvineju od 13. siječnja do 11. veljače iduće godine očekuje nastup na afričkom Kupu nacija u skupini s Kamerunom, Senegalom i Gambijom.

VIDEO Kramarić nakon osam godina odlazi iz Hoffenheima, njegov menadžer sve otkrio

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije