Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BITKA DIVOVA

Real i Bayern bore se za Unitedovog braniča: Francuz bi mogao biti ključan za oba velikana

Premier League - Fulham v Manchester United
Foto: Peter Cziborra/REUTERS
1/4
28.12.2023.
u 08:00

Raphael Varane je na "Otok" preselio za 40 milijuna eura, međutim nije u trenutačnim planovima Erika ten Haga. Varaneu na koncu ove sezone ističe ugovor, a nagađa se kako bi odšteta mogla iznositi oko 20 milijuna eura

Njemački i španjolski nogometni velikani Bayern Munchen i Real Madrida krenuli su u "lov" na francuskog braniča Raphaela Varanea (30) koji je na izlaznim vratima Manchester Uniteda. Oba kluba imaju problema s obrambenim igračima, a prema pisanju njemačkog i španjolskog tiska izbor je pao na 30-godišnjeg Varanea.

Real je do konca sezone izgubio ozlijeđenog Davida Alabu, dok će Bayern ostati bez Kima Min-jaea i Noussaira Mazraouija koji će sudjelovati u Azijskom kupu. "Kraljevski klub" bi mogao biti u određenoj prednosti jer je Francuz deset godina nosio Realov dres prije nego što je u srpnju 2021. preselio na Old Trafford.

VEZANI ČLANCI:

Francuski branič je na "Otok" preselio za 40 milijuna eura, međutim nije u trenutačnim planovima Erika ten Haga. Varaneu na koncu ove sezone ističe ugovor, a nagađa se kako bi odšteta mogla iznositi oko 20 milijuna eura.

VIDEO Kramarić nakon osam godina odlazi iz Hoffenheima, njegov menadžer sve otkrio

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije