Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliki izazov

Nantes uzeo hrvatskog napadača kao zamjenu za Emiliana Salu

Antonio Mance
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
01.02.2019.
u 08:12

Vrijedno je spomenuti da je Mance s Trenčinom lani igrao Europsku ligu u kojoj je u dvije utakmice zabio četiri pogotka protiv nizozemskog Feyenoorda

Hrvatska kolonija u Francuskoj od jučer je pojačana novim igračem. Naime, boje Nantesa u drugom će dijelu sezone braniti Antonio Mance (23). Rođeni Riječanin dvije je zadnje sezone igrao u slovačkom Trenčinu.

Naš napadač zadnja je akvizicija Vahida Halilhodžića, trenera ove francuske momčadi koja je trenutačno na 14. mjestu u prvenstvu.

Mance je do sada u karijeri također igrao u Istri, Pomorcu i Domžalama. Vrijedno je spomenuti da je Mance s Trenčinom lani igrao Europsku ligu u kojoj je u dvije utakmice zabio četiri pogotka protiv nizozemskog Feyenoorda.

>>> Pogledajte kamo su sve hrvatski nogometaši selili ove zime

Prošle godine u Europi je zabio šest pogodaka, uz sedam u prvenstvu i pet u kupu. Iskorak u karijeri Manceu sigurno otvara nove mogućnosti.

Kao igrač u ligi petice sada će sigurno biti i u fokusu Zlatka Dalića. Posebice ako se u drugom dijelu sezone uspije nametnuti na ovoj razini. Od njega sigurno puno očekuju budući da je doveden posljednjeg dana prijelaznoga roka kao zamjena u napadu za tragično stradalog Emiliana Salu. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije