Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
samohvala
Povratak na članak

Nani: Među najboljima sam na svijetu

Nani, vezni igrač Manchester Uniteda, očigledno ima višak samopouzdanja nakon što je za sebe rekao da je među najboljim igračima na svijetu.

Komentari 2

PE
Peroždero
20:44 01.11.2010.

Nani, vezni igrač Manchester Uniteda, očigledno ima višak samopouzdanja nakon što je za sebe rekao da je među najboljim igračima na svijetu.....lol

VL
OB
-obrisani-
22:18 01.11.2010.

Nani: Među najboljima sam na svijetu ali to moram pokazivati na terenu da ne završim poput tih balkanskih majstora baluna koji igraju za HR repku koji su među najboljima ali kada je počeo World Cup oni su cugali Ožujsko doma na balkanu pokraj TV..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.