Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
samohvala

Nani: Među najboljima sam na svijetu

'Manchester United\'s Portuguese midfielder Nani (R) celebrates scoring his goal with Welsh midfielder Ryan Giggs (L) during the English Premier League football match between Manchester United and Wes
'IAN KINGTON'
01.11.2010.
u 17:59

Nani, vezni igrač Manchester Uniteda, očigledno ima višak samopouzdanja nakon što je za sebe rekao da je među najboljim igračima na svijetu.

– Navijači me napokon mogu vidjeti u pravom elementu. Blizu sam vrhunca i tvrdim da sam među najboljim igračima na svijetu. U klubu su zadovoljni mojim igrama, ali želim pokazati još više – izjavio je Nani nakon utakmice i pogotka koji je zabio Tottenhamu.

Portugalac je prije tri sezone došao na Old Trafford iz lisabonskog Sportinga.

Komentara 2

PE
Peroždero
20:44 01.11.2010.

Nani, vezni igrač Manchester Uniteda, očigledno ima višak samopouzdanja nakon što je za sebe rekao da je među najboljim igračima na svijetu.....lol

OB
-obrisani-
22:18 01.11.2010.

Nani: Među najboljima sam na svijetu ali to moram pokazivati na terenu da ne završim poput tih balkanskih majstora baluna koji igraju za HR repku koji su među najboljima ali kada je počeo World Cup oni su cugali Ožujsko doma na balkanu pokraj TV..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije