Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGLEDAJTE NOKAUT

VIDEO Nakon Hrgovićevog odustajanja, Kinez lako protiv zamjene iz SAD-a

Screenshot/Dazn
08.05.2022.
u 08:48

- Zahvaljujem se svima na porukama podrške kao i svojem protivniku Zhang Zhilei, IBF, Matchroom Boxing i Wasserman organizaciji koji su pokazali puno razumijevanja za ovu situaciju - između ostalog je rekao Filip Hrgović.

Kineski teškaš Zhang Zhilei s lakoćom je nokautom svladao Amerikanca Scotta Alexandera koji je u meč ušao kao zamjena Filipu Hrgoviću. 

Borba je završila već u prvoj rundi, Kinez je Alexandera nokautirao bez većih problema brzim lijevim direktom. Budući da se Kinez nije umorio, brzo će moći dogovoriti novi datum za okršaj s hrvatskim boksačem. Pobjednik tog meča dobit će status IBF-ovog izazivača teške kategorije.

Trebala je ovo biti najveća borba Hrgovićeve karijere, ali Filip se odlučio povući iz meča zbog nedavne smrti oca

"Dragi pratitelji, zbog bolesti i smrti mog oca za kojeg sam bio jako vezan i s kojim sam provodio njegove zadnje dane, nisam uspio završiti pripreme.

Sve se dogodilo iznenada, stoga smo moj team i ja odlučili odgoditi datum borbe. Zajedno s vama, toliko sam dugo čekao ovu priliku, stoga se nadam da će idući datum meča biti ubrzo dogovoren.

Zahvaljujem se svima na porukama podrške kao i svojem protivniku Zhang Zhilei, IBF, Matchroom Boxing i Wasserman organizaciji koji su pokazali puno razumijevanja za ovu situaciju. Uzeo sam neko vrijeme kako bih bio uz obitelj, no uskoro se vraćam treninzima i nastavljam naš put prema vrhu!", stoji u Hrgovićevom priopćenju na Facebooku.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije