Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠI 'VATRENI'

Nakon dugo vremena se oglasio Davor Šuker. Govorio je o Daliću, Modriću i Španjolcima

Kopenhagen: Davor Šuker i Luis Enrique zajedno su se fotografirali prije početka utakmice
Luka Stanzl/PIXSELL
17.06.2023.
u 16:00

U posljednjim utakmicama između dvije momčadi pobjeda je više padala na španjolsku stranu. To su dvije sjajne momčadi koje dobro igraju nogomet, rekao je Davor Šuker

Najbolji strijelac u povijesti hrvatske nogometne reprezentacije i bivši predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker (55) je za poznatu španjolsku Marcu najavio susret Hrvatske i Španjolske u finalu trećeg izdanja Lige nacija.

- Prije svega, želio bih čestitati Španjolskoj i Hrvatskoj što su na pošten način došli do finala. Finale iz snova i vrlo lijepo za svakog ljubitelja nogometa - započeo je Šuker, pa zatim odgovorio na pitanje o svojem favoritu u finalu:

VIDEO - Dalić o sucima: Bilo je ciljano i očito protiv nas

- U posljednjim utakmicama između dvije momčadi pobjeda je više padala na španjolsku stranu. To su dvije sjajne momčadi koje dobro igraju nogomet. Španjolska je u procesu promjena, a mi već nekoliko godina radimo na visokoj razini i nadam se da će pobijediti Hrvatska, uz veliki respekt za Španjolsku - kazao je Šuker.

Naravno, Šuker je kao ključnog igrača hrvatske reprezentacije izdvojio kapetana momčadi, velikog Luku Modrića.

- Na travnjaku će biti vrlo dobrih igrača, ali ključ svega možda je u našem Luki Modriću. Uvjeren sam da će nas ovaj put odvesti do pobjede. Hrvatski igrači i navijači zaslužuju ovakvu veliku pobjedu. Nadam se da će Luka još dugo ostati, da još mnogo godina možete uživati ​​u Modriću kao nogometašu. On je svačija referenca.

VEZANI ČLANCI:

O izborniku Zlatku Daliću, o kojem se posljednjih dana i nije najljepše pisalo u španjolskim medijima, Šuker je Španjolcima objasnio:

- Zlatko Dalić jedna je od najvažnijih figura uspjeha hrvatskog nogometa posljednjih godina. Ostavio je na momčadi svoj osobni pečat i rezultati su tu. Nadam se i želim mu da pobjeđuje jer je on sjajan trener. On je uzoran trener i divi mu se sav svijet. Znam da mu ova potencijalna pobjeda mnogo znači - kazao je Šuker u razgovoru za Marcu.

Poslao je za kraj Šuker i poruku za Španjolsku te njihovu reprezentaciju.

- Cijeli svijet već zna što mi predstavlja Španjolska, njezin nogomet, njezini navijači. Malo po malo vratit će se na mjesto koje zaslužuje, a najbolji primjer za to je njezino prisustvo u Ligi nacija - rekao je Davor Šuker.

ANKETA - Vjerujete li u pobjedu Hrvatske u finalu Lige nacija?

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije