Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 189
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRŽI SE, ZRINKA

Najveća nada hrvatskog sporta zaražena koronavirusom, obolio i tata Ljutić

Zrinka Ljutić
Foto: instagram.com/zrinkaljutic/
1/2
17.02.2021.
u 14:04

Zrinka i njezin otac Amir Ljutić nalaze se u samoizolaciji i osjećaju se dobro

Mlada hrvatska skijašica Zrinka Ljutić propustit će Svjetsko prvenstvo u alpskom skijanju u Cotini d'Ampezzo jer je, kao i njen otac i trener Amir Ljutić, bila pozitivna na zadnjem redovnom testiranju na koronavirus prije odlaska na Svjetsko prvenstvo, priopćeno je u srijedu iz Hrvastkog skijaškog saveza.

Zrinka i Amir Ljutić su u samoizolaciji i osjećaju se dobro te će po isteku samoizolacije nastaviti s pripremama za FIS Svjetsko juniorsko prvenstvo koje je na rasporedu u Banskom (BUL) od 8. do 10. ožujka 2021.

Mlađahna Zagrepčanka nedavno je izborila prvu seniorsku pobjedu na svoj 17. rođendan. Zbilo se to u austrijskom Zell Am Seeu, u slalomskoj utrci za Europski kup.

 

Ključne riječi

Komentara 3

ER
EroK
17:26 17.02.2021.

Je li moguće kako netkome nebi bilo drago, ako bi Zrinka osvojila ponovo jednu medalju? COVID-19 testovi, nisu baš pouzdani!

LI
liliZG
18:07 17.02.2021.

šteta

Avatar majkuvam
majkuvam
16:03 17.02.2021.

Najveća nada hrvatskog "SPORTA",jel je u redakciji propuh?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije