Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bejzbol

Najuspješnija sezona u povijesti Vindije

'sport 19.10.2009....varazdin.... baseball, vindija varazdin protiv olimpije iz karlovca snimio darko gorenak'
'gorenada'
27.10.2009.
u 15:39

Bejzbolaši varaždinske Vindije nisu se uspjeli u finalnoj seriji prvenstva Hrvatske okititi naslovom prvaka. Bolji od njih bili su igrači karlovačke Olimpije ukupnim omjerom 4:2.

Zanimljivo, Varaždincima je ovo bio treći finale prvenstva Hrvatske, a u svakom se upravo momčad Olimpije pokazala kao nesavladiva prepreka.

Nakon izjednačene serije od 2:2 Karlovčani ključnu pobjedu ostvaruju u petom susretu u Varaždinu, kada slavljem 2:0 prelaze u prednost, a već u sljedećoj utakmici pred domaćim navijačima dolaze i do četvrte pobjede sa 9:1, vrijedne novog naslova prvaka Hrvatske.

- Dali smo sve od sebe. Nemamo si što predbaciti. Treba imati na umu da smo u posljednjih mjesec dana odigrali čak 16 utakmica, dakle, na terenu smo bili svaki drugi dan. I to ne u bilo kakvim utakmicama. Radilo se o susretima u kojima se odlučivalo o trofejima u prvenstvu i Kupu – rekao je nakon povratka iz Karlovca trener Vindije Aleksandar Bekić.

Unatoč porazu, ova sezona u svakom je slučaju najuspješnija u povijesti kluba.

- Osvojenom naslovu pobjednika srednjoeuropske Interlige, kao i prvom mjestu na jakom turniru u Češkoj, treba dodati još četiri finala na jakim natjecanjima. Ovo je naša najtrofejnija sezona u 25 godina postojanja kluba. Svi ti rezultati obveza su da i u budućnosti nastavimo kvalitetan rad. Rezultati naših mlađih uzrasnih kategorija jamstvo su da će varaždinski bejzbol još dugo godina biti jedan od uzdanica ovog sporta u Hrvatskoj - zaključio je Bekić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije