Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAZVALI OSJEČANE KLAUNIMA
Povratak na članak

Najbolji strijelac Prve HNL poslao jasnu poruku Bjelici: Pinocchio HNL-a, prestani

Nije to sve. Veznjak Rijeke Lindon Selahi je također reagirao na vijesti o odgodi utakmice stavivši na svoj Instagram grb Osijeka s klaiunskim licima iznad, jasno implicirajući što misli.

Komentari 5

DM
drazen.muhvic
15:58 29.10.2021.

Bjelica kaže da nema niti jednog zdravog golmana, pa da im zato treba odgoda. U Copa libertadores River Plate nije imala niti jednog golmana koji nije bio pozitivan na covid-19 (sva četvorica van stroja), a nisu im dozvolili ubrzanu registraciju novih vratara. Tako je protiv ekipe Santa Fe (Kolumbija) na gol stao zadnji vezni Enzo Perez. River je tekmu dobio sa 2:1...

VL
DR
Draconic5
16:23 29.10.2021.

Činjenica da je Bjelica kivan na Dinamo. Činjenica da mu je ego malo prevelik, a karakter malo mutan.

VL
RO
roland
23:19 29.10.2021.

Da Zdravko Mamić nije morao servisirati pohlepno ljubavnice sudaca Županijskog suda u Osijeku, ne bi u kornona krizi Dinamo toliko drastično smanjio plaće. Bjelici je ego bio povrijeđen jer ga je Zdravko molio da pomogne u podmićivanju osječkih uskočkih sudaca, ali mu istodobno nije imao potrebu objasniti smanjivanje plaće. Tu je Bjelica puknuo! Mnogi treneri su prošli kroz Dinamo, od Zajeca, Vlaka, Kranjčara, Halilhodžića, Bariča, Ćire, Jurčiča, Ivankovića, Ante Čačića, ali nitko nije bio zadovoljan sa Zdravkom jer im je ulazio u svlačionicu. Sad su na Krznaru, momčad zahtjeva ozbiljan remont.

VL
RO
roland
23:07 29.10.2021.

Bjelica je radio odličan posao do 6.11.2019. godine, tj do 89.minte utakmice Dinamo - Šahtar kada je Dinamo poveo s 3-1. Tu utakmicu Dinamo nije dobio, Dinamo nije prošao dalje skupinu Lige prvaka, onda je došla korona, sudski postupci ss Mamićem su ulazili u sve nepovoljniju situaciju po Zdravka. Da bi potplatio suce Županijskog suda u Osijeku Zdravko je smanjio plaće igračima, Bjelici je netko iz Osijeka dojavio što je razlog smanjenju plaće, tj. prišapnuo mu je da Zdravko časti suce, a igračima kreše plaće i tu je završila priča Bjelice i Zdravka Mamić.

VL
DD
dobar.dan
17:30 29.10.2021.

Ajmo Osijek!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.