Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAZVALI OSJEČANE KLAUNIMA

Najbolji strijelac Prve HNL poslao jasnu poruku Bjelici: Pinocchio HNL-a, prestani

Split: HNK Hajduk protiv NK Osijek u 2. kolu Prve HNL
Ivo Cagalj/PIXSELL
29.10.2021.
u 15:38

Nije to sve. Veznjak Rijeke Lindon Selahi je također reagirao na vijesti o odgodi utakmice stavivši na svoj Instagram grb Osijeka s klaiunskim licima iznad, jasno implicirajući što misli.

Zahuktalo se u utrci za naslov prvaka između Rijeke i Osijeka, dvije momčadi koje su dokazale da su ozbiljni pretendenti za naslov prvaka. Situacija s odgodom međusobnog derbija zbog koronavirusa malo je dovela do iskre između aktera. 

Naime, po službenim protokolima Osijek nije ni smio igrati utakmicu s Rijekom budući da imaju pet zaraženih igrača iz prve te sedam iz druge momčadi. 

No, iz suparničkog kuta ne štede trenera ni momčad Osijeka. Rijekin Josip Drmić, švicarski reprezentativac koji je najbolji strijelac lige s 11 pogodaka u isto toliko nastupa, prisjetio se jedne prijašnje Bjeličine izjave uoči susreta s Dinamom. 

- Najlakše bi bilo u tražiti alibi u koronavirusu. Prilagodili smo vremenu u kojem živimo, iako ne znaš tko će sutra biti na treningu. Nama je najvažnije da na terenu imamo jedanaest zdravih igrača spremnih da daju maksimum, te još njih nekoliko na klupi koji mogu pomoći ekipi. Ionako ne možete napraviti osam zamjena, nego samo pet, a toliko će ih biti zdravih i željnih da pobijede - govorio je tada Bjelica.

Foto: Instagram

"Pinocchio HNL-a, prestani lagati", poručio je Josip Drmić Bjelici.

Nije to sve. Veznjak Rijeke Lindon Selahi je također reagirao na vijesti o odgodi utakmice stavivši na svoj Instagram grb Osijeka s klaiunskim licima iznad, jasno implicirajući što misli. 

Foto: Instagram/Lindon Selahi

Za sad se ovo ne čini kao ništa skandalozno već samo kao kvalitetna kompetetivna vatra s podbadanjima između dva kvalitetna pretendenta na vrh Prve HNL.

Sve je sa službene strane u redu i po protokolima, a je li za vjerovati teorijama zavjere koje očito zagovaraju Drmić i Selahi, procijenite sami.

Komentara 5

DM
drazen.muhvic
15:58 29.10.2021.

Bjelica kaže da nema niti jednog zdravog golmana, pa da im zato treba odgoda. U Copa libertadores River Plate nije imala niti jednog golmana koji nije bio pozitivan na covid-19 (sva četvorica van stroja), a nisu im dozvolili ubrzanu registraciju novih vratara. Tako je protiv ekipe Santa Fe (Kolumbija) na gol stao zadnji vezni Enzo Perez. River je tekmu dobio sa 2:1...

DR
Draconic5
16:23 29.10.2021.

Činjenica da je Bjelica kivan na Dinamo. Činjenica da mu je ego malo prevelik, a karakter malo mutan.

RO
roland
23:19 29.10.2021.

Da Zdravko Mamić nije morao servisirati pohlepno ljubavnice sudaca Županijskog suda u Osijeku, ne bi u kornona krizi Dinamo toliko drastično smanjio plaće. Bjelici je ego bio povrijeđen jer ga je Zdravko molio da pomogne u podmićivanju osječkih uskočkih sudaca, ali mu istodobno nije imao potrebu objasniti smanjivanje plaće. Tu je Bjelica puknuo! Mnogi treneri su prošli kroz Dinamo, od Zajeca, Vlaka, Kranjčara, Halilhodžića, Bariča, Ćire, Jurčiča, Ivankovića, Ante Čačića, ali nitko nije bio zadovoljan sa Zdravkom jer im je ulazio u svlačionicu. Sad su na Krznaru, momčad zahtjeva ozbiljan remont.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije