Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BLIŽI SE TRANSFER

Najbogatiji svjetski klub i Inter žele Lovru Majera. Rennes odbio ponudu bivšeg izbornika vatrenih

KATAR 2022 -Krenulo izvođenje penala
Goran Stanzl/PIXSELL
20.07.2023.
u 21:21

Bivši Dinamov dragulj jedan je od traženijih nogometaša u ljetnom prijelaznom roku

Hrvatski reprezentativac Lovro Majer tražena je roba u ljetnom mercatu 2023. godine, Fabrizio Romano je javio kako Niko Kovač želi dovesti vatrenog u Wolfsburg, ali Rennes je drugi put odbio ponudu vukova. Na adresu francuskog prvoligaša stigla je ponuda od 18 milijuna eura fiksne odštete uz mogućnost da kroz bonuse transfer dosegne 22 ili 25 milijuna eura.

Francuzi su ocijenili da ta ponuda ne zadovoljava njihove zahtjeve pa će Wolfsburg morati pokušati s nekom poboljšanom ponudom ako želi našeg playmakera. Romano je početkom mjeseca napisao da Wolfsburg i Bayer Leverkusen prate Lovru Majera, a engleski mediji tvrde da ga želi Newcastle. Informacije iz Italije govore da i u Serie A ima zainteresiranih, a pritom se ističe Inter.

Sjajni Nicolo Barrella ima ponude nekoliko klubova i mogao bi do kraja ljetnog prijelaznog roka promijeniti sredinu pa bi ga Majer mogao zamijeniti. 

VEZANI ČLANCI:

Francuski novinar Stephane Garais na Twitteru je objavio da je Newcastle već ponudio 37 milijuna eura plus osam milijuna eura bonusa i postotak od buduće prodaje. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije