Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MIJENJA KLUB

Najbogatiji svjetski klub i Niko Kovač žele Lovru Majera. Rennes traži astronomsku odštetu

16ème de finale de la Coupe de France 2023 "Marseille - Rennes (1-0)" au stade Vélodrome
Foto: Norbert Scanella
1/10
04.07.2023.
u 08:12

Hrvatski playmaker na pragu je odlaska iz francuskog prvoligaša Rennesa nakon što je izgubio mjesto u početnom sastavu

Francuski mediji javljaju kako je Rennes spreman prodati hrvatskog reprezentativca Lovru Majera, a za njega interesa sigurno ne manjka i ugledni dnevnik L'Equipe navodi kako vatrenog žele tri kluba. Naime, radi se o najbogatijem svjetskom klubu Newcastleu, Wolfsburgu našeg Nike Kovača te Bayeru iz Leverkusena. 

Engleski portal CaughtOffside piše da je za Majera jako zagrijan engleski Newcastle, najbogatiji klub na svijetu koji je u prvoj punoj sezoni pod vlasništvom saudijske kraljevske obitelji osvojio sjajno četvrto mjesto i sprema se za Ligu prvaka. Isto tako se navodi da Francuzi traže nevjerojatnu odštetu od 40 milijuna eura, što je dvostruko veća cifra nego što Lovro vrijedi prema Transfermarktu. 

Majer ove godine nije uspio ponoviti sjajne igre od prije dvije sezone kada je briljirao u Ligue 1 i ostvario 11 golova i 12 asistencija u 49 nastupa. Bivši dinamovac je u nedavno završenoj sezoni za Rennes zabio tri gola i sedam puta asistirao u 42 utakmice, a izgubio je i standardno mjesto u prvom sastavu kod Brune Genesija.

VEZANI ČLANCI:

Također, šuška se kako će i Dinamo profitirati kod transfera jer navodno ima 20 posto od idućeg transfera. 

Komentara 1

5S
5simo
18:21 04.07.2023.

Tko je izgubio mjesto u Rennesu,Majer sigurno ne,ali najbolje mu je da ode iz tog smiješnog kupoprodajnog kluba u kojem je kombinatorna igra misaona imenica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije