Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
US OPEN

Nadomak glavnog ždrijeba: Gojo u 3. kolu kvalifikacija

Davis Cup - Group A - Croatia v Argentina
CIRO DE LUCA/REUTERS
25.08.2023.
u 23:40

Za ulazak u glavni turnir Goji je potrebna još jedna pobjeda, a igrat će protiv boljeg iz ogleda između južnoafričkog veterana Kevina Andersona i Čeha Tomaša Machača.

Hrvatski tenisač Borna Gojo stigao je nadomak ulaska u glavni ždrijeb posljednjeg ovogodišnjeg "grand slam" turnira, US Opena koji počinje u ponedjeljak u New Yorku, on je u susretu 2. kola kvalifikacija svladao Bugarina Adriana Andrejeva sa 6-3, 6-4.

Susret je nekoliko puta prekidala kiša, počeo je još u četvrtak, ali nakon što je Gojo dobio prvi set sa 6-3 zog kiše je nastavak odgođen za petak. Po povratku na teren Gojo je stigao do vodstva 3-0 kada je kiša uzrokovala novi prekid. No, nakon što je dvoboj nastavljen 25-godišnji Splićanin uspio je dovršiti posao.

VEZANI ČLANCI

Za ulazak u glavni turnir Goji je potrebna još jedna pobjeda, a igrat će protiv boljeg iz ogleda između južnoafričkog veterana Kevina Andersona i Čeha Tomaša Machača.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije