Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jurčević razočaran

Nadali smo se proslavi naslova prvaka, a doživjeli smo šok

Nikola Jurčević
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/5
08.05.2018.
u 21:03

Plavi do kraj prvenstva moraju odigrati još dvije utakmice, u gostima kod Rudeša i u Maksimiru protiv Intera, a potrebna im je pobjeda kako bi ostali nedostižni Rijeci i Hajduku

Dinamo je izgubio od Lokomotive (1:3) i odgodio promociju naslova prvaka. Plavi do kraj prvenstva moraju odigrati još dvije utakmice, u gostima kod Rudeša i u Maksimiru protiv Intera, a potrebna im je pobjeda kako bi ostali nedostižni Rijeci i Hajduku.

Nakon poraza u 34. kolu HNL-a Dinamov trener Nikola Jurčević bio je razočaran.

Nikola Jurčević
1/12

- Loše smo ušli u utakmicu, bili smo u šoku i paralizirani. Nadali smo se proslavi naslova prvaka, a doživjeli smo šok. Trebat će nam nekoliko dana da ovo zaboravimo te se pripremimo za sljedeću utakmicu i osvojimo naslov prvaka - istaknuo je Nikola Jurčević.

Trener Lokomotive Goran Tomić blistao je od sreće.

- Ovo je naša velika pobjeda, odigrali smo jako dobro. U prvom poluvremenu bili smo dobri, čvrsti, odlični u izlascima, a u nastavku se sve okrenulo. Dinamo nas je jako pritisnuo, imali smo dosta problema, a moram priznati imali smo i ponešto sreće - rekao je Tomić i dodao:

- Vratar Hendija nekoliko je puta odlično reagirao. Makar, imali smo i mi još nekoliko prilika zabiti koji pogodak. Pobijedili smo apsolutno zasluženo i ponosan sam na svoje igrače.

Komentara 7

JU
juma
22:37 08.05.2018.

Ovdje pomaze samo jos sok terapija, a to je momentalni otkaz treneru i nekolicini igraca pogotovu Lecjaksu, Rrahmaniju, Stojanovicu i Doumbiji. Nacin na koji im je Lokomotiva dala 2 gola rijetko se vidja i u seoskim ligama, a oni trebajuu s tim igracima igrati kvalifikacije za Ligu prvaka? Knezevic i Sunjic nemaju mjesta u Dinamu, a danas za klasu bolji od svih dinamovih veznih igraca.

DH
dalibor.hren
22:03 08.05.2018.

Jurčeviću, pokupi stvari i odlazi! Ako ti se tresu gaće protiv Rudeša i Intera, onda nisi za više od treće lige ili nositi vreću s loptama Slavenu Biliću!

PO
pozornik66
00:01 09.05.2018.

Skupilo se priko 100 navijača spremnih da naprave feštu i proslave titulu a ono izgubiše ; jbg

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije