Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP Miami

Nadal predao meč Džumhuru zbog vrtoglavice, ispao i Wawrinka

Rafael Nadal
Reuters/PIXSELL
27.03.2016.
u 08:34

"Sve je bilo u redu do pred kraj prvog seta. Onda sam počeo osjećati vrtoglavicu. Želio sam završiti meč, ali bilo je sve gore i gore", izjavio je Nadal.

Jedna od najvećih zvijezda svjetskog tenisa Rafael Nadal zbog iscrpljenosti i vrtoglavice predao je meč drugog kola na jakom ATP turniru u Miamiju bosanskohercegovačkom igraču Damiru Džumhuru.

Zbog velike vrućine Nadal je tijekom dvoboja dva puta tražio pomoć, a u trećem setu kod vodstva Džumhura 2-6, 6-4, 3-0 odlučio je predati meč. I tako je Nadal, koji u svojoj kolekciji ima 14 grand slam naslova, prvi puta predao meč nakon šest godina. Posljednji puta to mu se dogodilo 2010. u četvrtfinalu Australian Opena protiv Andyja Murrayja.

"Sve je bilo u redu do pred kraj prvog seta. Onda sam počeo osjećati vrtoglavicu. Želio sam završiti meč, ali bilo je sve gore i gore", izjavio je Nadal.

Džumhuru, koji je 94. tenisač svijeta, ovo je prva pobjeda u karijeri protiv nekog igrača iz Top-10.

Ispao je i četvrti nositelj Švicarac Stanislas Wawrinka. Za njega je bio koban 51. tenisač svijeta Rus Andrej Kuznjecov, koji je slavio sa  6-4, 6-3.

>>WTA Miami: Vesnina izbacila Venus Williams

Komentara 2

DB
dr.bras
21:10 27.03.2016.

Ne deluju vise stimulansi !

PE
peugeot
15:30 28.03.2016.

Bravo Dzumi! Svakog dana, u svakom pogledu, sve vise (teniski) napredujes.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije