Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najtrofejniji tenisač ikada

Nadal odmah čestitao Đokoviću. Ivanišević s tribine išetao u suzama, a Novak plačući grlio pehar

French Open
Foto: LISI NIESNER/REUTERS
1/16
11.06.2023.
u 18:55

Nakon poena za pobjedu Đoković je legao na parišku zemlju, a publika je ustala i zapljeskala ovom nevjerojatnom uspjehu. Čestitke su uslijedile na terenu i putem društvenih mreža

Novak Đoković je u tri seta s 7:6, 6:3 i 7:5 pobijedio je Caspera Ruuda u finalu Roland Garrosa i tako postao najtrofejniji tenisač u povijesti sporta s čak 23. Grand Slam naslova. Nakon poena za pobjedu Đoković je legao na parišku zemlju i pustio suzu, a publika je ustala i zapljeskala ovom nevjerojatnom uspjehu.

Čestitke su uslijedile na terenu i putem društvenih mreža. Među prvima je Đokoviću čestitao Rafael Nadal. "Mnogo čestitki Novaku Đokoviću na ovom nevjerojatnom postignuću. Dvadeset i tri naslova su prije samo nekoliko godina bila nezamisliva, a sada si ti to učinio. Uživaj sa svojom obitelji i timom", napisao je Nadal

Kraj samog terena bila je igračeva obitelj. Majka Dijana, otac Srđan, supruga Jelena te djeca Tara i Filip. Đoković je potrčao prema tribini, oni su ga dočekali u zagrljaj. Trener Goran Ivanišević nije mogao suzdržati emocije i odmah po završetku meča otišao je sa tribina u suzama. Čestitao mu je i poznati američki nogometaš Tom Brady.

Kada je Novak Đoković primio u ruke svoj treći pobjednički pehar s French Opena zagrlio ga je i rasplakao se. Nosio je trenirku s brojem 23, a cijeli današnji meč ista je brojka bila na njegovoj majici.

VEZANI ČLANCI:

Komentara 54

ZP
Zabranjen pristup
22:46 11.06.2023.

U kakvom mi to svijetu zivimo,gdje se oruzjem zeli zaustaviti rat i gdje cjepljeni leze bolesni dok necjepljeni osvajaju turnire i ruse rekorde..cudne se stvari dogadjaju . Svaka cast novaku ima on potencijala doci do 30

CM
Crni_moj
05:40 12.06.2023.

Čestitam Đokoviću i cijelom njegovom timu, drago mi je i da je naš Ivanišević dio ove divne priče. A to što on voli svoju zemlju Srbiju i neki mu to uzimaju pod negativno, to su gluposti. Baš zato što voli svoju zemlju iznad svega, cijenim ga još više jer samo čovjek koji voli svoje može i tuđe voljeti.

DU
Deleted user
14:53 12.06.2023.

Udruzile se sila zla,da pokusaju da susjed uzme 23 GS,ali dzabe vam je sviraci i pjevaci,on je vec nedostizna sportska velicina,koju vise niko nemoze u tom sportu nadamsiti,cestitke velikiom covjeku i teniseru Djokovicu,i takodjer hvala Ivanisevicu,na takvom sportskom ponasanju i podrsci,a takodjer hvala i tom velikom sportskom gospodinu Nadalu,kralj.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije