Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEZ RAZLOGA
Povratak na članak

Nacional uoči derbija s Dinamom zabranio Boysima ulazak na tribinu!

'Zbog velikog interesa za ovu utakmicu, a zbog manjka kapaciteta u gledalištu, Nacional Zagreb je osigurao direktan prijenos ovog susreta.'

Komentari 7

TO
Toma2
15:42 23.10.2015.

Kaj je tu čudno, poznato je da kad imaš veliku navalu na karte - ti zatvoriš dvoranu. Pa neće valjda prebaciti u veću i zaraditi na kartama - tko je to vidio. Promocija sporta na HR način. Kome su navijači potrebni, samo gnjave i viču nešto, uzdišu i prde, a djeca im jurcaju okolo

VL
GA
gadimise
22:02 23.10.2015.

Uglavnom nema nikakve zabrane novinari vl bi nasilu nekakvo borbeno stanje, zabrane itd. uglavnom laži....dinamo je odbio karte isti dan jer nema dosta mjesta i to je to ovak i onak se na gostovanje ne ide, imamo live stream odod nacionala predobro... samo nek se piše i priča o malom nogometu, ali molim vas istinu pišite a ne laži!!! nacional je postupio predobro, a ne zabranio!!!

VL
GA
gadimise
21:54 23.10.2015.

Ma glavno da mali nogomet dobija toliko pozornosti to je ono najvažnije, ajmo futsal dinamo!!! sljedeće godine u uefa futsal kupu!

VL
LI
Lik123
19:26 23.10.2015.

Futsal Dinamo u derbi ulazi kao treća momčad lige s 9 bodova iz pet kola. Utakmica počinje u 19.30 sati u Fusio Centru koji prima 400 mjesta. Nacional je na službenom Facebooku objavio kako je broj karata ograničen te da da je poslao dopis Futsal Dinamu za preuzimanjem 150 ulaznica na koje gosti imaju pravo, ako klub preuzme odgovornost za navijače, pozivajući se na zakon. Prvo nisu dobili odgovor iz kluba, a potom je Nacional svejedno odlučio gostima ustupiti svih 150 utakmica na koje imaju pravo i to zbog "prave sportske atmosfere". - U četvrtak smo im poslali ulaznice, ali su nam istog dana vratili karte uz odgovor da ne žele raditi razliku među svojim navijačima - rekli su iz Nacionala, piše tportal. U Futsal Dinamu su se zahvalili Nacionalu. - Inače ne organiziramo gostovanja pa nismo htjeli ni za ovu utakmicu. Nacional nam je ponudio 150 besplatnih ulaznica, ali mi imamo barem 300 zahtjeva pa nismo htjeli raditi podjele među navijačima. Zahvalili smo upravi Nacionala - rekao je dopredsjednik Futsal Dinama Juraj Čošić.

VL
ED
europski dinamo
15:51 23.10.2015.

Treba ovo malo bolje istraziti,mislim da je ovo Mamic zabranio.

VL
Avatar petrolio
petrolio
16:34 23.10.2015.

zna i nacional da huligani rade probleme gdje god se pojave

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.