Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEZ RAZLOGA

Nacional uoči derbija s Dinamom zabranio Boysima ulazak na tribinu!

Futsal Dinamo
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/7
23.10.2015.
u 14:51

'Zbog velikog interesa za ovu utakmicu, a zbog manjka kapaciteta u gledalištu, Nacional Zagreb je osigurao direktan prijenos ovog susreta.'

Nakon tri domaće pobjede i dva gostujuća poraza, Futsal Dinamo kreće na novo gostovanje. Bit će ovo prvo ovosezonsko gostovanje u Zagrebu, a protivnik će biti veliki izazov, trenutni lider prvenstva Nacional. Susret je na rasporedu u subotu 24. listopada s početkom u 19.30, u Fusio centru na Zagrebačkom velesajmu, ali najviše se priča o tome kako je Nacional spriječio navijačima ulazak na utakmicu.

Naime, domaći su pod izlikom velike navale pokušali organizaciju utakmice prenijeti na Futsal Dinamo i uz to još napraviti vaučerizaciju kao na "velikom" nogometu. To je, naravno, odbijeno. Također, Dinamo je garantirao da će odgovarati za svaki eventualni incident, što Nacionalu nije bilo dovoljno jer očito je plan otpočetka napraviti sve da navijača gostujuće momčadi ne bi bilo.

Ali ono što je apsurdno jest da će navijači Nacionala moći kupiti ulaznice u slobodnoj prodaji – njih 150. Sad treba vidjeti na koji to način misle na blagajni odrediti tko je čiji navijač i što će biti se počne li se navijati za Futsal Dinamo. Ukratko, sasvim nepotrebna stvar, ipak je riječ o susretu koji izaziva pažnju i donio bi profit Nacionalu.

– Zbog velikog interesa za ovu utakmicu, a zbog manjka kapaciteta u gledalištu, Nacional Zagreb je osigurao direktan prijenos ovog susreta koji će svi oni koji ne uspiju doći do karata moći gledati na našoj web stranici putem livestreaminga – kažu u Nacionalu, a prijenos u subotu od 19.30 sati možete pratiti OVDJE.

Inače, Nacional je nakon prošlogodišnjeg osvajanja dvostruke krune dodatno pojačao svoj igrački kadar ne bi li ostvario što bolji plasman u Uefa futsal cupu, malonogometnoj inačici Lige prvaka. Iako je prema nekim izvorima momčad Nacionala najskuplja hrvatska futsal momčad ikad, neočekivano su zapeli već u drugoj fazi natjecanja (main round) gdje su u skupini s Györom (Mađarska), LSM Lida (Bjelorusija) i Baku Unitedom (Engleska) zauzeli treće mjesto što nije bilo dovoljno za prolazak u sljedeći krug.

Veliki novac uložen u ovogodišnju momčad može donekle biti opravdan jedino ponavljanjem prošlogodišnjeg uspjeha i osvajanjem dvostruke krune. Natjecanje u kupu još uvijek nije počelo, dok u prvenstvu Nacional bilježi apsolutnu dominaciju jer je u dosadašnjih pet odigranih kola zabilježio maksimalan bodovni učinak uz impresivnu gol-razliku (31:4).

Statistika govori kako Nacional trenutačno ima najbolji napad i najbolju obranu lige, a dodatnu snagu tom podatku daje činjenica kako su od pet odigranih utakmica čak tri bile u gostima.

>> Derbi Nacionalu, Dinamo sedmicom ispratio Solin

Komentara 7

TO
Toma2
15:42 23.10.2015.

Kaj je tu čudno, poznato je da kad imaš veliku navalu na karte - ti zatvoriš dvoranu. Pa neće valjda prebaciti u veću i zaraditi na kartama - tko je to vidio. Promocija sporta na HR način. Kome su navijači potrebni, samo gnjave i viču nešto, uzdišu i prde, a djeca im jurcaju okolo

GA
gadimise
22:02 23.10.2015.

Uglavnom nema nikakve zabrane novinari vl bi nasilu nekakvo borbeno stanje, zabrane itd. uglavnom laži....dinamo je odbio karte isti dan jer nema dosta mjesta i to je to ovak i onak se na gostovanje ne ide, imamo live stream odod nacionala predobro... samo nek se piše i priča o malom nogometu, ali molim vas istinu pišite a ne laži!!! nacional je postupio predobro, a ne zabranio!!!

GA
gadimise
21:54 23.10.2015.

Ma glavno da mali nogomet dobija toliko pozornosti to je ono najvažnije, ajmo futsal dinamo!!! sljedeće godine u uefa futsal kupu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije