Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UGRA SLAVILA 5:1

Nacional je bio blizu, ali je protiv europskog prvaka ostao bez Final Foura

Nacional - Ugra
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/12
26.11.2016.
u 22:28

Konačni rezultat ne odražava ono što se događalo na terenu budući da je Nacional, kojem je danas bio dovoljan i remi, odigrao odličnu partiju.

Hrvatski prvak Nacional nije uspio proći na Final Four Uefinog futsal Cupa nakon što je u Zagrebu poražen od europskog prvaka Ugre iz Rusije sa 5:1.

Konačni rezultat ne odražava ono što se događalo na terenu budući da je Nacional, kojem je danas bio dovoljan i remi, odigrao odličnu partiju.

Urga je povela golom Kotljarova u 24. minuti, da bi minutu kasnije Jelovčić izjednačio. Vjerojatno ključni trenutak utakmice dogodio se u 29. minuti kada je Šajahmetov opalio s centra, a Bilić loše reagirao i propustio loptu u mrežu.

Caio je zatim u 36. minuti povisio na 2:1 nakon čega je Nacional izvukao vratara i pokušao izjednačiti. No, primio je dva gola (Davidov i Afanasjev) za konačnih 5:1.

Treba dodati i da je vratar Ugre Kupatadze bio prvo ime utakmice što dovoljno govori o igri Nacionala.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
07:30 27.11.2016.

To je ono sto kod nas nikako ne valja,mi svoje decke proglasimo najboljima,pa koliko je bilo hvalisanja,zadnja dva-tri dana,ja sam mislojo da je nacional uzeo finale,dajte pisite objektivno.jer mi koji to pratimo i gledamo,znamo nase sanse i mogucnosti,ali su decki na terenu optereceni s tim vasim laznim pisanjem,i hvalisanjem,a 5:1 ni je mala razlika,ili su nasi jako losi,ili su Rusi zaista premocni,ipak nasim deckima sretno u daljnim natjecanjima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije