Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BUDUĆA ZVIJEZDA

Musa zabio 10 koševa i poručio: ‘Nitko ne smije dirati moje suigrače’

Džanan Musa
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/5
17.11.2015.
u 09:25

'Živim za ovakve trenutke, da sa 16 godina zabijem 10 koševa u ovakvoj ligi. Drago mi je da nisam išao na posudbu, ostajem boriti se za minutažu.'

Cedevita “zmajčekima” nije dozvolila što im je dozvolila Crvena zvezda koju su čak pobijedili u Beogradu. Štoviše, hrvatski prvak zgromio je Olimpiju, a konačni rezultat (82:58) mogao je biti još i porazniji po goste da trener domaćina Mršić nije koristio priliku za razigravanje 16-godišnjeg Muse (19 minuta), 18-godišnjeg Mazalina (12 minuta) i tek pridošlog Amerikanca Walkera (16 minuta), ali i za debi u Cedevitinu dresu oporavljenog razigravača Katića (7 minuta).

- S obzirom da je bilo iznenađenja po Europi, da je Unicaja pobijedila CSKA, a potom izgubila od Seville, i da je Zvezda izgubila kod kuće od Igokee, meni je jako drago da smo pokazali da smo ozbiljna momčad.

Tako je zborio trener Veljko Mršić nakon šeste pobjede u nizu, zadovoljan i što je mogao odmarati nositelje igre, ali i što je bljesnuo mlađahni Musa (10 koševa, 5 skokova, 2 osvojene lopte).

- Živim za ovakve trenutke, da sa 16 godina zabijem 10 koševa u ovakvoj ligi. Drago mi je da nisam išao na posudbu, ostajem boriti se za minutažu - rekao je Musa.

Za borbu je, čini se, bio spreman i u nedjelju kada se u ulozi “čuvara reda” postavio između Walkera i Zakisa, između kojih je zaiskrilo.

- Nitko ne smije dirati moje suigrače. Uvijek se borimo kao jedan i kada je takav problem, normalno je da ću uskočiti.

U Cedeviti nitko nije zabio više od 11 koševa, ali su zato petorica igrača bila dvoznamenkasta: Pullen (11), Bilan (11), Arapović (10), Walker (10) i Musa (10).

>>Cedevita deklasirala Union Olimpiju, slavili su čak 24 poena razlike

Komentara 2

ZE
zeczec
13:02 17.11.2015.

konacno jedan hrvatski trener koji hoce i zna razvit mlade i dat im priliku i napravit rezultat.

Avatar links
links
13:52 17.11.2015.

mali bosanac bi branio suigrače sa 44 kg žive vage, ahahahahahah

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije