Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Masters u Madridu

Murry izbacio Simona, u četvrtfilnalu ide na Berdycha

Murray - Raonić
Reuters
05.05.2016.
u 17:07

Prvi igrač svijeta, Novak Đoković igrat će protiv Roberta Bautista, a Rafael Nadal, kojem je prošle godine promakla titula, igra protiv Amerikanca Sama Querreyja.

Andy Murray izborio je četvrtfinale Madrid Opena, u sat i 38 minuta igre sa 6-4 6-2 svladao je Francuza Gillesa Simona.

- Uvijek je teško igrati protiv njega jer što bolje udariš loptu, to se ona brže vrati, kaže drugi reket svijeta i dodaje:

- Katkad tjera igrača da trči, ali danas nisam imao taj problem. Bilo je dobro od početka do kraja.

Britanac sljedeći meč igra ili protiv Čeha Tomasa Berdycha, koji je izbacio Ferrera, a ako ne obrani titulu u Madridu izgubit će drugo mjesto na ljestvici.

Prvi igrač svijeta, Novak Đoković igrat će protiv Roberta Bautista, a Rafael Nadal, kojem je prošle godine promakla titula, igra protiv Amerikanca Sama Querreyja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije