Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Wimbledon

Murrayeva majka flertuje s današnjim protivnikom Felicianom Lopezom

Andy Murray
AFP
29.06.2011.
u 12:23

Zanimljiv uvod dobio je današnji meč četvrtfinala Grand Slama u Wimbledonu između Škota Andyja Murraya i Španjolca Feliciana Lopeza

No priča dana nisu Feliciano i Andy, već Murrayeva majka Judy. Naime, na jednom od zajedničkih treninga Murray je otkrio Lopezu da njegova majka misli da je lijep. Kako je treningu nazočila i Judy, smjesta se zacrvenjela i pobjegla.

Ipak, mala neugodnost nije je spriječila da na Twitteru napiše da je Lopez "delicijano" (igra riječi s tenisačevim imenom Feliciano). Razmjena se nježnosti na društvenoj mreži  nastavila pa je Feliciano napisao da je Judy divna žena s istim takvim karakterom. Navodno su se dogovorili da poslije današnjeg meča odu na piće i porazgovaraju.

– Volio bih da to prestane. Muka mi je od toga. Odvratno! – rekao je Murray koji danas sa Španjolcem igra na središnjem terenu drugi meč dana.

Baš nas zanima ishod...

Komentara 2

MI
miran
18:03 29.06.2011.

Koja bljuzina od teksta. Nije samo Murray-u muka od toga. I NAMA JE. FUJ. Ako nemate sta pametnije pisati, nemojte ni ovo.

VG
vera grdic
02:29 30.06.2011.

Zasto ovakove glupe stvari iznosite na ove stranice zar nemate boljih dopisa nego ove odvratne price ,,Fuj sram vas bilo .idioti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije