Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Škot se odriče novca

Murray: Uzmite nam od nagrada i pojačajte dopinške kontrole!

Andy Murray
PA/Pixsell
05.02.2013.
u 14:53

Treći tenisač svijeta predlaže da se u taj sport uvedu češća testiranja, pa i po cijenu da igrači manje zarađuju

Kud je ovaj svijet otišao kad je jedan Škot spreman odreći se novca! Šalu na stranu, Andy Murray upozorava vodeće ljude svjetskog tenisa kako bi taj sport trebao učiti na primjeru biciklizma i Lance Armstronga te postrožiti dopinške kontrole, piše BBC.

- Na upravljačkim je strukturama i ATP-u da ulože dio našega novca i osiguraju češće dopinške kontrole. A ako to znači uzimanje od zarada igrača, neka tako i bude - ističe treći tenisač svijeta smatrajući kako je to jedini način da se sačuva dobra slika o tenisu.

Komentara 2

RP
re_plik
17:14 05.02.2013.

Dobro receno !!!

GI
GilbertKeith
17:24 05.02.2013.

To može reći Murray jer većinu novca dobiva od sponzora i od direktora turnira kako bi uopće nastupio na njima. Trebalo bi pitati i one koji od tih nagradnih fondova žive.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije