Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bayern ide po naslov

Müller: Nećemo se samo zabavljati

14.08.2015, Allianz Arena, Muenchen, GER, Bundesliga, 1 Spieltag, FC Bayern Muenchen - Hamburger SV,, im Bild  Thomas Mueller (FC Bayern Muenchen) 25 bejubelt mit den Fans sein Tor  Foto © nordphoto / Schreyer *** Local Caption ***     /PIXSELL
NPH/Pixsell
16.08.2015.
u 00:30


- Bila je to spektakularna predstava i, unatoč uspjesima iz proteklih sezona, opet smo pokazali glad za novim rezultatima

Na impresivan način je Bayern krenuo u novu sezonu. Bavarska momčad je na otvaranju njemačke Bundeslige s 5:0 svladala HSV. Naš Ivica Olić u igru je ušao u 61. minuti, a njegova momčad prvi je put kapitulirala u 27. minuti kada je poentirao Benatia. Jedini šut na utakmici obranio mu je Manuel Neuer.

Ivo Iličević nastupio je za HSV do 69. minute, pri čemu nije uputio nijedan udarac u okvir gola. U drugom su poluvremenu Hamburžani 'inkasirali' još četiri. Redom su zabijali Lewandowski (53.),Müller (69. i 73.) i Costa (87.). Bavarci ove sezone love četvrti uzastopni naslov u Bundesligi, što do sada nikome nije uspjelo u Njemačkoj.


- Bila je to spektakularna predstava i, unatoč uspjesima iz proteklih sezona, opet smo pokazali glad za novim rezultatima. Želimo održati ovaj mentalitet momčadi. Želimo da sve ostale momčadi znaju kako se ni ove sezone nećemo samo zabavljati - istaknuo je Thomas Müller. 
- Kada odigrate ovakvu utakmicu onda je to pravi predznak na početku nove sezone - kazao je Arjen Robben, Bayernov ofenzivni veznjak. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije